Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin muhteşem başarı, 1 milyar görüntülenmeyi geçti!

Kardeşlerim dizisinin muhteşem başarı, 1 milyar görüntülenmeyi geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Şubat ayında başlayan Kardeşlerim dizisi çok iyi bir çıkışa imzasını attı. Dizinin hem hikayesi hem de oyunculuk performansları çok başarılı. Bu durum da reytinglerde güçlü bir çıkışı sağladı. İlk sezonu başarılı şekilde tamamlayan dizi, ikinci sezona da çok etkili başladı.

Cumartesi rekabetinde yer alan Kardeşlerim dizisi Gönül Dağı ile birlikte izleyicilerin en çok tercih ettiği yapım konumunda. Özellikle tüm kişiler kategorisinde çok iyi reytingler almaya devam eden dizinin sosyal platformlardaki yansımaları da çok güçlü. atv’nin sevilen dram dizisinde 21 bölüm geride kaldı. 2 Ekim Cumartesi akşamı da 22. bölüm yayınlanacak. Yeni bölümden yeni fragmanlar da paylaşılmaya devam ediyor.

Özellikle youtube ortamında çok ilgi gören dizinin videoları trend videolar listesine de sık sık giriyor. 2 milyon aboneye ulaşan dizinin başarısı bununla sınırlı değil. Kardeşlerim dizisinin yeni bölüm birinci fragmanı yayınlandıktan sonra çok büyük ilgi gördü. 3.6 milyon görüntülenme kısa sürede elde edildi…

Kardeşlerim dizisinin muhteşem başarı, 1 milyar görüntülenmeyi geçti! 8

Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünden yayınlanan ikinci fragman da izleyicilerden yoğun bir ilgi görmeye devam ediyor. 24 saat olmadan fragmanın görüntülenme sayısı 2 milyonu geride bıraktı. Youtube trend videolar listesine de giren fragman için 4 binden fazla yorum ve 50 binden fazla da beğeni yapıldı.

Kardeşlerim dizisi sadece hikayesi ve elde ettiği güçlü reytingler ile dikkat çekmiyor, ayın zamanda youtube ortamında yayınlanan videolara gösterilen yoğun ilgi de fark ediliyor.

Dizinin youtube kanalından paylaşılan videoların 1 milyar görüntülenmeyi aştığını biliyor musunuz? Kardeşlerim dizisi youtube üzerinde muhteşem performansıyla da göz dolduruyor.

Kardeşlerim dizisinin muhteşem başarı, 1 milyar görüntülenmeyi geçti! 9