Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde Onur Durmaz hayatının sıçramasını yaptı!

Yargı dizisinde Onur Durmaz hayatının sıçramasını yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinde Engin karakterini canlandıran Onur Durmaz, çok başarılı bir performans ortaya koydu. Dizinin 14. bölümünde Engin karakteri nasıl olduğu net olarak bilinmeyen şekilde öldü…

Engin karakterinin ölümü Yekta ve Laçin Tilmen çiftini de derinden sarstı. Birçok izleyici bu ölümün ardında Yekta’nın parmağını olduğunu bile düşünüyor ama kafalar çok karışık. Senarist Sema Ergenekon, adeta izleyicilerle oyun oynar gibi bir hikaye döngüsü ortaya koyuyor. Bu durum da Yargı dizisinin her hafta daha çok merakla beklenmesini sağlıyor.

Onur Durmaz ise Engin karakteri ile bir anda sivrildi. 14 bölüm hikayede kalması bile oyuncunun bir anda sıçrama yapmasına yetti. Birçok dizi hayranı Onur Durmaz’ın yolunun çok açık olduğunu düşünüyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda Onur Durmaz’a yönelik hayranlık ifadelerine rastlayabilirsiniz. Bir dizi hayranı, “Onur Durmaz bu diziden sonra daha iyi yerlere gelir” diyerek yorum bıraktı.

Onur Durmaz’ın ilk başta uzun ve kıvırcık saçları ile ekranda yer alması sempati kazanmasında etkili oldu. Ancak daha sonra Onur Durmaz’ın saçları kesildi. Bazı dizi hayranları, “Madem iki bölüm sonra öldürecektiniz, Engin’in saçlarını niye kestirdiniz?” diyerek senarist Sema Ergenekon’a mesaj yolladı.

Onur Durmaz’ın iyi bir oyuncu olduğunu ve Yargı dizisinde yer alarak geniş kitleler tarafından tanınmasının da çok olumlu bir gelişme olduğunu belirten dizi hayranları, yakın dönemde oyuncuyu bir başka projede görmek istediklerini belirten temennilerde de bulunuyor.

“Onur Durmaz diziye inanılmaz yakışıyordu, en azından geçmişe dönük sahneler çekilse de izlesek” diye yorum bırakan hayranlar, oyuncunun tamamen diziden kopmamasını istiyor.