Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal hem sempatik hem de etkileyici!

Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal hem sempatik hem de etkileyici!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat isimli dizi 27. bölümünü geride bıraktı. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Gürkan Uygun gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin hikayesi yine etkili şekilde devam ediyor.

Dizinin hayranları her hafta yeni bölümü sabırsızlıkla beklerken, sosyal medyada oluşturulan güçlü etkileşim dalgası da dizinin öne çıkmasında etkili oluyor… Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul ikilisinin Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra bir kez daha buluşmaları hayranlarını çok memnun etti.

İkilinin yüksek enerjisi ve güçlü uyumları Teşkilat dizisinin başarısının önemli nedenlerinden birisi oldu. Sosyal medyada hayranları bu ikilinin enerjisini sevdiklerini ve onları ekranda izlemekten keyif aldıklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

Devleti koruyan ve bu uğurda gerekirse canlarını vermeye hazır olan isimsiz kahramanların hikayesi olan Teşkilat, izleyicilerin takdirini kazanan bir yapım oldu.

Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal hem sempatik hem de etkileyici! 8

Birçok dizi hayranı Teşkilat sayesinde hem ufuklarının açıldığını hem de bilgilendiklerini belirten ifadeler kullanıyor. Bu durum da dizinin asıl amacı ona propaganda konusunda ne kadar etkili olduğunu da gösteriyor.

Deniz Baysal’ın her geçen hafta daha da karakterini özümsemesi ile Zehra performansı çok beğeni topluyor… Rolüne yakıştığını gösteren oyuncu, korku nedir bilmez bir tavır da sergilediği için güçlü kadın imajını çok iyi yansıtıyor.

Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal hem sempatik hem de etkileyici! 9

Çağlar Ertuğrul ise özellikle aksiyon sahnelerinde çok başarılı işler yapıyor. Oyuncunun ses tonundan, mimiklerine kadar her halini beğenen bir izleyici kitlesi olduğunu da söylemek gerekiyor.

Sosyal medyada zaman zaman setten paylaşımlar yapan iki ünlü oyuncunun iyi anlaşması ve pozitif bir görüntü vermesi de hayranları tarafından büyük ilgi ile karşılanıyor.