Ana sayfa Dizi Analiz Pınar Deniz, Yargı dizisinde resmen kendisini aştı!

Pınar Deniz, Yargı dizisinde resmen kendisini aştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz, oyunculuk serüveninde Vatanım Sensin isimli dizideki Yıldız karakteri ile büyük çıkış yapmıştı. Oyuncu, üst üste rol aldığı projelerde kendini kanıtladı belki ama Yargı dizisi bir başka oldu.

Pazar akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Yargı’da avukat Ceylin karakterini özümseyen ve kendisinin o kişinin yerine koyabilen bir Pınar Deniz gerçeği karşımızda duruyor.

Oyuncu, Ceylin karakterinin özellikle duygusal durumlarını çok iyi yansıtıyor. Bazen öfkeden kızıyor, bazen vicdanının sesiyle konuşuyor, bazen korkuyor… Yani Pınar Deniz bu karakteri canlandırır iken sanki gerçekte Ceylin diye birisi varmış sanabilirsiniz.

Yargı dizisinin 19 Aralık Pazar akşamı yayınlanan bölümünde Engin’in katili olma ihtimali ile farklı bir ruh hali yaşayan Ceylin’in bakışlarından, ses tonuna ve tavırlarına kadar herkes Pınar Deniz’in kendisini ne kadar çok geliştirdiğini fark etti.

Ceylin’in yaşadığı kafa karışıklığını ve korku ile dolu ne yaptığından emin olmayan halini çok güzel şekilde izleyiciye yansıtan oyuncu, sosyal medyada da çok konuşuldu.

Dizi hayranları Pınar Deniz’in bu müthiş oyunculuk başarısını takdir eden binlerce paylaşımda bulundu. Çaresizliği, üzüntüyü, korkuyu Ceylin’in bakışlarında gören dizi hayranları, Pınar Deniz’deki büyük gelişimi de fark etti.