Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon geleceğe dair güçlü bir mesaj verdi!

Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon geleceğe dair güçlü bir mesaj verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden olan Yargı, 15 bölümü geride bıraktı. Çok iyi reytingler elde eden, birincilikleri alarak da gücüne güç katan dizinin hikayesi her bölüm daha da iyi bir noktaya geliyor.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünü heyecanla bekleyen hayranlar, Ilgaz’ın sevdiği kadın için yaptıklarını takdirle izliyor. Savcılığı bırakıp avukat olarak Ceylin’i savunmak için adımlar atan Ilgaz, gönülleri de kazandı.

Tabii ki Ilgaz sadece ekran başındakilerin gönlünü değil, Ceylin’in gönlünü de fazlasıyla kazandı.. Ceylin’in kalbindeki büyük boşluk artık doldu. Artık onun birlikte uyumak istediği birisi var… Ceylin’in hayatındaki boşlukların aşkla dolması senaryonun incelikleri olarak ortaya çıkıyor.

Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon geleceğe dair güçlü bir mesaj verdi! 5

Yargı dizisinin 16. yeni bölümünden yayınlanan ikinci fragmanda Ceylin’in hapisten çıkması ve Ilgaz’a aşkla bakması, ikilinin yeni bir yola doğru adım atması dizi hayranlarını da heyecanlandırdı.

Yargı’nın 16. bölümünde hikayenin artık Ceylin ve Ilgaz merkezli olarak ilerleyeceği, yan konuların biraz daha önemsizleşeceği hissiyatı da veriyor. Senarist Sema Ergenekon hikayeyi hangi detayları öne çıkartarak sürdürecek bilinmiyor ama, bu hikayenin gidişatında aşkın ağırlının artık çok yüksek olacağı anlaşıldı.