Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon’un oyununu Pınar Deniz ifşa etti!

Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon’un oyununu Pınar Deniz ifşa etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde yeni sürprizlere hazır olun! Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Yargı dizisi, 14. bölümünü de geride bıraktı. Bu sezonun yükselen yıldızlarından birisi olan dizinin başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi çok başarılı performans sergiliyor.

Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon, izleyicilerin oyun oynayan senaryoları sevdiğini biliyor ve dizide sürekli merak unsurunu öne çıkartan sahneler oluyor.. Dizide avukat Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz, hikayedeki sürprizlerin hiç bitmeyeceğini söyledi. Ünlü oyuncu, Sema Ergenekon’un hikayeye serpiştirdiği bu sürprizlerin izleyicileri çok etkilediğini düşünüyor.

Dizide düğüm bazen çözülüyor, bazen olaylar yeniden düğüm içine giriyor. Sema Ergenekon da bu tür adımlarla izleyicilerin hikayedeki oyunu çözmeye çalışmasını sağlamaya çabalıyor. Bu durum Yargı dizisi için en önemli itici güç oluyor.

Pınar Deniz ayrıca, yeni bölümlerde çok duygusal sahnelerin de olacağının mesajını verdi. Katıldığı ödül törenine gitmeden önce sette aşırı duygusal sahneler çektiklerini anlatan oyuncu, ilerleyen bölümlerde izleyicilerin çok etkileneceği sahneler olduğunun mesajını da iletmiş oldu.

Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon'un oyununu Pınar Deniz ifşa etti! 7

Sürprizlere hazırlıklı olun, çünkü Yargı dizisinin senaryosu alışılmışın dışında ve oyun oynamayı seven izleyicileri yine cezbedecek.

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin sosyal medya ödüllerinde Yargı en iyi dizi seçilirken, Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi de kadın ve erkek olarak en iyi oyuncu ödüllerinin sahibi oldu. Dizi daha yeni bir yapım olmasına rağmen üst üste gelen ödüller ekibi fazlasıyla motive ediyor.