Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin senaristi, sosyal medyadan öyle bir laf etti ki herkesi merakta bıraktı!

Yargı dizisinin senaristi, sosyal medyadan öyle bir laf etti ki herkesi merakta bıraktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin 14. bölümü heyecanla beklenirken, senaristten gelen bir sosyal medya mesajı dikkat çekti! Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun baş rollerinde oynadığı dizi, Pazar akşamlarının fenomeni oldu adeta!

Kanalın yeni sezondaki en iddialı yapımlarının başında gelen Yargı dizisi, büyük bir emeğin sonucu. Dizinin hikayesinin yazılmasından önce senarist Sema Ergenekon, adliye koridorlarında ve mahkeme salonlarında adeta bir mesai harcamış! İki yıl boyunca gözlem yapan Ergenekon’un yazdığı senaryo, izleyiciden büyük takdir görüyor.

Dizinin oyuncularının da özenli seçimi ile birlikte Yargı dizisi, her hafta izleyenleri ekrana toplamayı başaran bir yapım oldu. Tüm karakterlerin hikayesi ilgi çekiyor. Oyunculuklar ise sosyal medyanın gündeminden düşmeyen bir konu.

Yargı dizisinin her hafta izleyenlere ters köşeler yaşatması, hiç beklenmeyen olayların, kişilerin ortaya çıkması, gidişatın çoğu kez tahmin edilememesi, hikayeyi izlenir kılıyor.

Sema Ergenekon, müthiş bir kurgu ile izleyenleri peşinden sürüklemeye devam etmekte. Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı Ay Yapım imzalı dizi, sezonun en çok konuşulan projeleri arasında yer almakta. Bunda en büyük pay da senaryonun.

Dizinin müzikleri ise ayrı bir beğeni konusu. Müzik seçimleriyle beğeni topluyor dizi. Yargı’nın en çarpıcı sahnelerinde bir anda giren müzik, izleyiciyi alıp götürüyor.

Yargı’nın jenerik müziği ise uzun yıllardır dizi müziklerine imza atan Toygar Işıklı’ya ait. Işıklı ve Sema Ergenekon’un sosyal medya üzerinden yaptıkları bir konuşma, görenleri de yeni sürprizler konusunda heyecanlandırdı…

Yargı dizisinin senaristi, sosyal medyadan öyle bir laf etti ki herkesi merakta bıraktı! 8

Daha önce, Yaprak Dökümü, Dudaktan Kalbe, Aşk-ı Memnu, Ezel, Fatmagül’ün Suçu Ne? ve Kuzey Güney gibi unutulmayan pek çok dizi müziğine imza atan Toygar Işıklı’nın paylaşımını Sema Ergenekon, instagram hesabından paylaştı.

Ünlü müzisyen 2022’nin ilk günlerinde Yargı dizisinin müziklerinden oluşan bir albümün çıkacağının müjdesini veriyordu paylaşımında. Aralarında sonrasında bir mesajlaşma yaşandı.

Yargı dizisinin senaristi, sosyal medyadan öyle bir laf etti ki herkesi merakta bıraktı! 9

Toygar Işıklı, Sema Ergenekon’u etiketleyerek “Belki de yeni yılda başka bir sürpriz de gelir. Belli mi olur? Değil mi?” mesajını yazdı. Ergenekon ise bu mesaja “Bence gelir” diyerek yanıt verdi. İkilinin bu konuşmaları, 2022 yılında Yargı dizisiyle ilgili izleyiciyi bir sürprizin beklediğini göstermekte. Bakalım bu sürpriz müziklerle mi ilgili olacak? Heyecan yaratan bu konuşma sonrası Yargı dizisinde sürprizlerin devam edeceği de anlaşılıyor! İzleyelim görelim…