Ana sayfa Dizi Analiz Yargı dizisinde ters köşeler üstüste geliyor!

Yargı dizisinde ters köşeler üstüste geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, izleyenlerin büyük bir merakla her bölümü takip ettiği bir yapım. Dizide heyecan hiç bitmediği gibi, olayların akışı da beklenmedik şekilde değişebiliyor.

Bu yönüyle Yargı dizisinin tempoyu hiç düşürmediğini söylemek gerekiyor. Dizinin başrolünde oynayan Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in ekran uyumunu artık söylemek bile gereksiz hale geldi ama ikili, o kadar iyi bir oyunculuk sergiliyor ki yılın en uyumlu dizi çifti olmaya bile adaylar…

Bu arada dizinin yan karakterlerine hayat veren isimlerin de özenle seçilmiş olduğu, diziyi izleyenlerin malumu. Özellikle son haftalarda adeta ‘aldı sazı eline’ dedirten bir karakter var ki gidişatı adeta tek başına götürdü! Engin karakterinden bahsediyoruz.

Engin’in İnci cinayetinden tutuklanmasının ardından hapiste zehirlenmesi ve kaçmaya çalışması, son yayınlanan bölümde heyecan yaşatan bir gelişme olmuştu. Engin, babasının da yardımıyla hastaneden kaçmayı başardı. Durumu farkeden Ceylin, düşüncesizce bir hareket yaptı ve tek başına aldığı karar sonrası kendisini elinde silah, yanında bir cesetle ormanlık bir yerde buldu!

İzleyenleri şoke eden gelişme, herkesin kafasını karıştırırken, diziye bambaşka bir heyecan getirdi! Senarist Sema Ergenekon’un adeta ters köşe yaptığı son bölümün ardından pek çok tahmin havada uçuşuyor şimdi!

Yargı dizisinde ters köşeler üstüste geliyor! 8

Ilgaz, Pars ile birlikte Engin’in kaçacağını anlayıp hastaneye koştu. Tüm önlemleri aldırdılar ama bu sırada Engin çoktan tuvalet penceresinden kaçmış ve babasının otoparka bıraktığı aracına binmişti.

Hastane koridorunda Engin’i gören ve rahat tavırlarından şüphelenen Ceylin, onun kaçacağını anlayıp otoparka inmiş ve aracını görerek içine saklanmıştı.

Sonrasında Ceylin’i gece yarısı ormanlık arazide, alnında kan, elinde silah ile çamurlar içinde gördük. Yanında da bir ceset vardı. Cesedin kime ait olduğu şu anda sosyal medyada tartışılıyor. Kimi izleyiciler, Yekta’nın oğlunu öldürdüğü ve Ceylin’e de katil süsü verdiği görüşünde.

Yargı dizisinde ters köşeler üstüste geliyor! 9

Ölen kişinin Engin olup olmadığı bilinmiyor ama eğer durum böyle ise diziye son haftalarda çok büyük bir heyecan katan Onur Durmaz’ın diziden ayrılması söz konusu olacak ki bu da bir kan kaybı olarak görülebilir.

Heyecanlı bekleyiş bu akşam son bulacak. Dizinin yeni bölümünde gerçekler ortaya çıkarken, Ceylin ve Ilgaz için de başka zor günlerin başlayacağı anlaşılıyor…

İşte 13. bölümün son sahnesi…