Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisindeki o söz sizin de aklınızı kurcaladı mı? Pınar Deniz’i çok etkilemiş!

Yargı dizisindeki o söz sizin de aklınızı kurcaladı mı? Pınar Deniz’i çok etkilemiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinin izleyicileri bu kadar cezbetmesinin altında, gerçek hayata yapılan göndermeler de var. Ceylin karakterinin en yakın arkadaşının, kardeşinin katili olması gibi bir durumun ortaya çıkması sarsıcıydı…

İnci’nin katilinin Engin olması, Ceylin kadar ekran başında izleyenler açısından da önemli bir sorgulama nedeni olduğunu söylemek gerekiyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisi Hürriyet’ten Hakan Gence’nin youtube programının konuğu oldu…

Hakan Gence, dizinin hikayesindeki Engin gerçeğine dikkat çekti ve bunun insanlarda bir güven sorgulamasına neden olduğunu, en yakınındakileri sorgulattığını ifade etti. Pınar Deniz de bu durumun her karakter için geçerli olduğunu belirtti.

Oyuncu, “Sadece o da değil, aslında her karakter o soruyu bir kere sordu. Ilgaz karakteri Metin ile, Çınar ile yaşadı. Ben babamla yaşadım ve yaşamaya devam ediyoruz. Önümüzdeki bölümlerde de öyle bir durum var. Ben zaten hayatta da kimseyi çok iyi tanıyamayacağımızı düşünen birisiyim. O yüzden hep yüzde yüz güvenle başlarım” açıklamasını yaptı.

Pınar Deniz, Ceylin’i canlandırırken onun gibi düşünmeye başladığında tek tek herkes ile yüzleşme yaşadığını anlattı.

Dizideki bir cümleye çok dikkat çeken ve bu sözü çok sevdiğini belirten oyuncu, şöyle konuştu:

“Dizinin o cümlesini çok seviyorum: Kimse göründüğü kadar değil, hep o görünenin arkasında, o buz dağının altında yatan başka bir şey var. Hepimiz sırlarla yaşıyoruz aslında.”