Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece ve Melis Sezen enerjisi tuttu, Fox TV gelen reytingleri görünce karar değiştirdi!

Eda Ece ve Melis Sezen enerjisi tuttu, Fox TV gelen reytingleri görünce karar değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Maske Kimsin Sen yarışma programı hafta sonu büyük bir ilgi gördü. Her ne kadar sosyal medyada birçok kişi tarafından eleştirilse de programın reytingleri gayet iyi geldi.

Maske Kimsin Sen programı için RTÜK’ün de inceleme başlattığı yönünde bilgiler var.. Programda satanizm propagandası yapıldığı yönünde çeşitli eleştiriler yapıldı. Ayrıca maskelerin pagan sembolü olduğu ve çocuklar için de korkutucu bir görüntü oluşturduğu yönünde birçok eleştiri geldi.

Eda Ece bu eleştirilere karşı twitter hesabından paylaşım yaparak birçok ülkede programın yayınlandığını, hatta Arap ülkelerinde bile izleyicilerle buluştuğunu yazdı. Eda Ece ile Melis Sezen ikilisi de programa bir hayli yakıştı… Dedektif olarak maskeyle sahneye çıkan ünlü isimleri tanımaya çalışan iki başarılı oyuncu, son dönemin öne çıkan kadın oyuncularının başında geliyor.

Eda Ece ve Melis Sezen enerjisi tuttu, Fox TV gelen reytingleri görünce karar değiştirdi! 7

Alican Yücesoy ile Doğu Demirkol da erkek dedektifler olarak programa renk katıyor. Tansel Öngel’in heyecanı, enerjisi ve kısılan sesi de dikkatlerden kaçmadı…

Dizilerde sıklıkla farklı karakterlerde gördüğümüz 5 ünlü ismin böyle bir yarışmada yer alması ve ünlü isimlerin de maskeli şekilde programa katılması, aynı zamana müzik ve eğlencenin de bir arada olması reytinglerin iyi gelmesini sağladı.

1-2 Ocak tarihlerinde iyi sonuçlar alan Fox TV, önce programın 3. bölümünü Pazar günü yayınlayacağını duyurdu. Ardından ise değişiklik yapılarak hem Cumartesi hem de Pazar günü yarışmanın ekranda olacağı bilgisi paylaşıldı.

Eda Ece ve Melis Sezen’in yüksek enerjisi ile göz doldurdukları, güzellikleri ile göz kamaştırdıkları Maske Kimsin Sen programı bu hafta sonu da yine iddiasını ortaya koyacak. Gönül Dağı, Teşkilat ve Yargı dizilerinin de hafta sonu ekrana geleceği düşünülür ise programın bu diziler karşısında nasıl bir reyting elde edeceğini de görmüş olacağız.