Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisini izleyenler şanslı, izlemeyenler ise çok şey kaçırıyor!

Yargı dizisini izleyenler şanslı, izlemeyenler ise çok şey kaçırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle pazar akşamları buluşmakta olan Yargı dizisi çok başarılı bir yapım olduğunu bir kez daha kanıtladı. Dizide geçen hafta gerçeklerin ortaya çıkmasından sonra hikayenin düşüş yaşaması ihtimali vardı. Ancak bu gerçekleşmedi. Dizi yine muhteşem bir bölümle ekranda yer aldı ve hayranlar da heyecanlarını hiç kaybetmedi.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Yargı dizisinde her detay iyi işlendiği için izleyicilerin hikayenin içinde kalması sağlanıyor. Çınar karakterine ne olacağı sorusunun sorulduğu bir bölüm geride kaldı.

Sektörün içinde olan kişilerin bile senaryosuna hayran kaldığı ve sürükleyiciliği ile de sezonun en başarılı hikayelerinden birisi olması Yargı dizisinin başarısının altındaki en önemli neden olarak gözüküyor.

2 yıllık çabanın ürünü olan senaryo için Sema Ergenekon, Adliye Sarayı’nda yoğun bir mesai yaptı. Ünlü senaristin bu çabalarının da çok iyi bir dizi olarak ekrana yansıması büyük bir başarı. Kanal D’nin yeni sezondaki en etkili dizilerinden olan Yargı, sosyal medyada da büyük bir etkileşim elde ediyor. Dizinin hayranları binlerce paylaşım yaparak günün en çok konuşulan konularından birisinin Yargı olmasını sağladı.

Hukuki yönlerinin çok iyi araştırıldığını sahnelerde de görebildiğimiz Yargı dizisinin pazar akşamı rekabette Teşkilat’a rakip olmasının altında yatan neden hikayesinin çok sağlam olması. Oyunculuk performansları da buna eklenince Kanal D dizisi için reytinglerin gelecek haftalarda yükselmesi de beklenen bir gelişme olacaktır.

Hikayesi, oyunculuk performansı ve atmosferi ile Yargı dizisi çok başarılı bir şekilde ilerliyor. Dizinin 7. yeni bölümü 31 Ekim Pazar akşamı ekranda olacak.