Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizi hayranlarını çok kızdıran senaryo açmazı!

Camdaki Kız dizi hayranlarını çok kızdıran senaryo açmazı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Camdaki Kız perşembe akşamları izleyicileri etkilemeye ve birincilikler alarak çok iyi bir sezon geçirmeye devam ediyor.

Burcu Biricik, Tamer Levent, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Nur Sürer, Hande Ataizi, Selma Ergeç, Şerif Erol, Enis Arıkan gibi önemli isimler dizinin kadrosunda yer alıyor. Her oyuncunun rolünün hakkını verdiği dizinin hikayesi ise Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlandı. Gerçek bir hayat hikayesi olarak ortaya çıkan Camdaki Kız dizisinin her bölümü çok etkileyici olmayı sürdürüyor.

Dizide izleyicileri kızdıran en önemli konu ise Nalan karakterinin aşırı derecede saf olarak tanımlanması… Burcu Biricik’in başarıyla canlandırdığı Nalan’ın etrafında birçok olay yaşanıyor ama o bunların hiçbirinin farkında değil… Nalan’ın eşi Sedat ile Cana arasında yaşananları hala net olarak bilmemesi de dizi hayranları tarafından eleştiriliyor.

“Sedat’ın foyası ortaya çıkacak, keşke Nalan gerçekleri öğrense” diye yorum bırakan dizi hayranları, temennilerini ifade ediyor. Nalan’ın artık güzellik uykusundan uyanması gerektiğini belirten Camdaki Kız hayranları, bu durumu çok gerçekçi bulmadıklarını da ifade ediyor.

Dizinin bu noktada saçmalamaya başladığını belirten ve duruma isyan eden izleyiciler de sosyal medyada yorum yazıyor. Nalan’ın hala aşırı saf gösterilmesinden rahatsız olan dizi hayranları yeni bölümde artık Nalan’ın gerçekleri öğrenmesini hikayenin de bunun temelinde ilerlemesini istiyor.

Camdaki Kız dizisinin 17. bölümü 28 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. İşte yeni bölümden ilk fragman: