Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yargı dizisinin Engin’i Onur Durmaz’ın sokakta en çok karşılaştığı iki soru!

Yargı dizisinin Engin’i Onur Durmaz’ın sokakta en çok karşılaştığı iki soru!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yargı dizisinden bugüne kadar en büyük faydayı Onur Durmaz elde etti! Kanal D ekranında yayınlanan Yargı isimli dizide Engin karakterini canlandıran Onur Durmaz, başarıdan başarıya koşuyor. Yılın en iyi çıkış yapan oyuncusu ödülünü kazanan oyuncu, diziden ayrıldı ama başarısının meyvelerini toplamaya devam ediyor.

Yargı dizisinde başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu doğal olarak öne çıktılar ve ödüller toplamaya, sosyal medyada da büyük etkileşimlerle öne çıkmaya devam ediyor.

Yargı dizisinde en az başrol oyuncuları kadar ve belki de onlardan daha fazla öne çıkan isim ise Engin karakteri ile Onur Durmaz oldu. Genç oyuncu, dizideki rolü için kıvırcık saçlarını bile kesmekten geri durmadı…

Aldığı ödül ile büyük bir gurur yaşayan Onur Durmaz, “Ne diyeceğimi bile bilemiyorum” diyerek ne kadar heyecanlı olduğunu söyledi. Kendisine bu ödülü verenlere teşekkür eden oyuncu, çok onore edici bir durum olduğunu da söyledi.

2022 yılına ödül kazanarak başlayan genç oyuncu, bugüne kadar ki kariyerinde bu noktaya gelmesinin kolay olmadığını da ifade etti.

Onur Durmaz, “İnanılmaz çalıştığım dönemler, aç kaldığım dönemler oldu” diye konuştu. Keyif aldığı şeyi yapmak için devam ettiğini belirten oyuncu, en iyisini ortaya çıkartmak için elinden geleni yaptığını belirtti.

Çok çalıştığını ve çalıştığını anlatan oyuncu, “Henüz bir yere geldim diyemem” ifadesiyle de mütevaziliğini sergiledi.

Diziyle ilgili tüyo vermemek adına konuşmak istemeyen Onur Durmaz, sokakta en çok “Öldün mü? ve Katil kim?” şeklindeki sorularla muhatap olduğunu anlattı.

Dizideki karakterin durumu hakkında bilgi veremeyeceğini anlatan oyuncu, hiçbir tüyo vermedi ve kendisinin de merakla beklediğini anlattı.