Ana sayfa Dizi Haberleri tv8’in Süslü Korkuluk dizisine büyük güç katacak iki büyük teklif

tv8’in Süslü Korkuluk dizisine büyük güç katacak iki büyük teklif

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisini yayınlamaya devam eden tv8’in 2022 yılı için iki yeni dizi atağı yapması da önemli bir gelişme oldu. Canım Annem isimli günlük dizi ile Süslü Korkuluk isimli yapım için çalışmalar devam ediyor.

Çağatay Ulusoy ile Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı Süslü Korkuluk çok iddialı bir yapım ve başrol çifti ile de şimdiden büyük ilgi çekti. Cem Karcı’nın yönetmenliğini yaptığı dizi için titiz bir hazırlık süreci yaşanıyor. Yayınlanan ilk fragman ile heyecan yükseltildi ama henüz daha kadro tam olarak kurulmadı.

Dizi için yapılan görüşmeler ile ünlü isimlerin de hikayeye katılma ihtimalinin yüksek olduğu gelin bilgiler arasında bulunuyor. Dizide yer alması beklenen Olgun Şimşek ve Fatih Artman’a teklifler yapıldı ve yanıt bekleniyor.

tv8'in Süslü Korkuluk dizisine büyük güç katacak iki büyük teklif 8

Süslü Korkuluk isimli dizinin çekimlerinin de oyuncu kadrosu tamamlandıktan sonra başlaması bekleniyor. Henüz Olgun Şimşek ve Fatih Artman’dan olumlu yanıt gelmiş değil.

Ramo dizisinde izlediğimiz Olgun Şimşek, karakter yaratma ustası olarak biliniyor ve teklifi kabul ederse de Süslü Korkuluk dizisi için bu çok önemli bir ilerleme olacaktır.

tv8'in Süslü Korkuluk dizisine büyük güç katacak iki büyük teklif 9

Fatih Artman’ı ise izleyiciler Menajerimi Ara isimli dizideki Çınar karakteri ile çok sevdi. Yıllardır farklı rollerle ekranda yer almaya devam eden Fatih Artman da hikayeye güç katacak bir başka isim olacak.

tv8’in yaptığı dizi atağında Kırmızı Oda’ya Erkan Petekkaya’yı yeniden kazandırma adımı da çok gerçekçi ve yerinde oldu. Sadi karakteri ile diziye ilk sezonda büyük katkı yapan ünlü oyuncu, yeniden tv8 ekranına dönüş yapacak. Sadi’nin geri dönüşü ile Kırmızı Oda’nın reytinglerinin de yeniden artışa geçmesi bekleniyor.