Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin Eren’i Uğur Aslan’dan senarist eşi Sema Ergenekon’a övgü!

Yargı dizisinin Eren’i Uğur Aslan’dan senarist eşi Sema Ergenekon’a övgü!

tarafından ker_def

Yargı dizisinde Eren Komiser olarak izlediğimiz Uğur Aslan çok başarılı bir karakter sunumu sergiliyor. Oyuncunun bu kadar iyi olmasının altında dizinin senaryosunun da çok iyi yazılması yatıyor. Uğur Aslan aynı zamanda bir müzisyen ve şarkılarıyla da sahnede geniş bir hayran kitlesine hitap ediyor.

Milliyet Sanat’a konuşan oyuncu, televizyon izleyicilerinin alışkanlıklarının boyut değiştirdiğini düşünüyor. Yargı dizisinin başarılı ismi bu değişimin nedeninin ise pandemi ortamı olduğunu söyledi.

Pandemi döneminde televizyon izleyicisinin alışkanlığının, dijital platformlardaki işlerden kaynaklı başka bir boyuta geçtiğini ifade eden oyuncu, Yargı dizisinin başarısına da dikkat çekti.

Yargı dizisinin Eren'i Uğur Aslan'dan senarist eşi Sema Ergenekon'a övgü! 8

Yargı’nın, seyirciye alışkanlık dışı bir yolculuk sunduğunu söyleyen Aslan, dizinin senaristi ve aynı zamanda eşi olan Sema Ergenekon’a övgülerde bulundu.

Sema Ergenekon’un farklı kurgu teknikleri, hikâyede merak unsuru, karakterler gibi detaylar üzerinde çok sıkı çalıştığını anlatan Uğur Aslan, “Bunun sonucunda da dijital platformlarda yayınlanan işler tadında bir iş çıktı ortaya” ifadesini kullandı.

Toplumda son dönemde arabesk müziğe doğru bir ilgi artışı gözlemleniyor. Uğur Aslan da bu duruma dikkat çekti.

Yargı dizisinin Eren'i Uğur Aslan'dan senarist eşi Sema Ergenekon'a övgü! 9

“Bence geçmişi yeniden keşfediyor, bugünü sorguluyor ve eskiye tutunuyoruz” diyerek bu durumu açıklayan Uğur Aslan, bugünün yaşananlardan insanların memnun olmadığını ifade etti.

Oyuncu, “Bugün yaşananlardan bir hayır görmediğimiz açıkça ortada. Bugün büyük bir sunumun içinde büyük hayal kırıklıkları yaşıyor insanlık. O yüzden eskiye dair her şey güvenlik limanı gibi, ana kucağı gibi çekiyor bizi” ifadelerini kullandı.

Bir Arabesk Müzikali Arafa ile sahneye de çıkan Uğur Aslan, başarılı performansı ile zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor.