Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinde sessiz ama büyük bir değişim yaşandı!

Destan dizisinde sessiz ama büyük bir değişim yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle salı akşamları buluşan Destan, yerini aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 6 sezonluk muhteşem performansının biraz gölgesinde kaldı…

Ebru Şahin’in bir kadın kahraman olarak başrolünde yer aldığı dizide Edip Tepeli ve Selim Bayraktar da güçlü performansları ile dikkatleri çekiyor. Destan, tüm kişiler kategorisinde çok iyi reytingler alsa da AB ve ABC1 kategorilerinde birincilikten uzakta bir tablo çiziyor.

Bozdağ Film’in projesi olan Destan müthiş bir platoda çekilen, çok büyük emekler harcanan ve yüksek bütçeli bir iş. Atv gibi fenomen dizilerin yer aldığı bir kanalda yayınlanması da Destan için önemli bir avantaj. Ancak buna rağmen salı akşamları tüm kategorilerde baskın bir şekilde birincilik gelmemesi, çift haneli reytinglere ulaşamaması dizinin bu kadar yüksek bütçesi düşünüldüğünde beklenmedik bir durum.

Destan dizisinin setinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Bazı oyuncuların koronavirüse yakalanması nedeniyle Ocak ayının ilk iki haftasında yayınlanmayan dizi, 18 Ocak Salı akşamı yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Bu süreçte dizide yönetmen değişikliğinin yaşandığı da ortaya çıktı. Şimdiye kadar projeye değerli katkılarda bulunan Emir Khalilzadeh yönetmenlik görevini bıraktı. Yapımcı ile karşılıklı anlaşan yönetmenin kendi isteği ile ayrıldığı ve bir süre dinlenmek istediği gelen bilgiler arasında.

Bozdağ Film ise daha önce Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman isimli yapımlarda da görev alan yönetmen Metin Günay ile anlaşma yaptı.

Dizinin setinde sessiz yaşanan bu önemli değişimin çekim kalitesi ve hikaye anlatımına nasıl bir etki yapacağı da merakla bekleniyor.