Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin güzeli Başak Gümülcinelioğlu’nu hüngür hüngür ağlatan hediye!

Yargı dizisinin güzeli Başak Gümülcinelioğlu’nu hüngür hüngür ağlatan hediye!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak, şu sıralarda çekimleri devam eden Erkek Severse isimli dizinin kadrosunda yer alıyor. Bein Connet platformunda yayınlanacak olan dizi bir romantik komedi hikayesi olacak. Çağrı Çıtanak’ın aşk yaşadığı isim ise son dönemin dikkat çeken isimlerinden Başak Gümülcinelioğlu… İkili mutlu bir ilişki yürütürken, birbirlerine uyumları ile de çok dikkat çekiyor.

Başak Gümülcinelioğlu, Sen Çal Kapımı dizisindeki Pırıl karakterinin ardından şimdi de Yargı dizisinde avukat Neva olarak ekranda yer almaya devam ediyor. Sevgilisinin kendisine ‘küçümen’ diye hitap ettiğini belirten Başak Gümülcinelioğlu, daha minyon bir görüntüsü olduğu için böyle söylediğini anlattı.

Bu lakabın aralarında bir espri konusu da olduğunu belirten Başak Gümülcinelioğlu, doğum gününde unutulmaz bir hediye aldığını da söyledi.

Yargı dizisinin güzeli Başak Gümülcinelioğlu'nu hüngür hüngür ağlatan hediye! 7

Oyuncu bir süredir kendisini takip eden iki fanı ile buluşmak istedi ve doğum gününe yakın bir tarihte de bu buluşma gerçekleşti. Başak Gümülcinelioğlu, aldığı hediyeyi ve yaşadığı o duygu dolu anı şöyle anlattı:

“Murathan Mungan şarkıları konseri yapmıştık. 1,5 yıldır beni aktif takip eden ve edebi anlamda da bana çok uygun iki tane fanım oldu. Ben de çok merak ettim kim olduklarını. Onlar beni tanıyorlar, ben de ağırlamak istedim. Geldiler, tam da benim doğum günüme yakındı o tarih. Bana böyle bir şey hazırlamış. Doğumumdan bu güne fotoğraflar, mektuplar her şey… Bana bir hayat portföyü yapmış, her şeyi koymuş içine. Ben inanamadım. İki, üç aylık emek var orada. Onların yaptıkları, ben oturdum ağladım. Ağlarım ben zaten. En tatlı yerine koyuyorum evimin. Bu kadar manevi bir şey ile uğraşılmış olması çok etkiledi beni. Hüngür hüngür ağladım.”