Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt dizisi çok tartışma yaratabilir! Osman Sınav’ın sözlerine dikkat edin!

Yalnız Kurt dizisi çok tartışma yaratabilir! Osman Sınav’ın sözlerine dikkat edin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalnız Kurt isimli atv dizisinin yapımcısının Osman Sınav olması her şeyi değiştiriyor. Kurtlar Vadisi efsanesinin de yaratıcılarından olan Osman Sınav, Sen Anlat Karadeniz dizisiyle de geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı.

Geçen sezon Gel Dese Aşk isimli dizi ile erken final şoku yaşayan ünlü yapımcı şimdilerde büyük heyecanla Yalnız Kurt isimli dizi için çaba harcıyor. Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Deniz Evin gibi önemli isimler bu proje için buluştu.

Yalnız Kurt isimli dizinin üçüncü fragmanı paylaşılınca izleyiciler yeniden bu yapıma dikkat kesildi. Kurtlar Vadisi ile karşılaştırılması nedeniyle daha başlarken bir handikap yaşayan Yalnız Kurt’un şifrelerini ise Osman Sınav verdi.

Yalnız Kurt dizisi çok tartışma yaratabilir! Osman Sınav'ın sözlerine dikkat edin! 7

Ünlü yapımcının Milliyet’ten Sina Koloğlu’na yaptığı açıklamaları bu noktada hatırlatmakta yarar var.

Osman Sınav, dizide hamasetin olmayacağının altını çizdi. Kritik tarih 1956 yılı… Yani Türkiye’nin NATO’ya girdiği sene öne çıkacak. Bu gelişmenin ardından ülkemizde yaşanan olayların NATO’dan bağımsız olmadığı düşüncesi diziyle birlikte izleyicileri de saracak.

“1956’dan beri yani Türkiye’nin NATO’ya girişinden beri benim ülkemde neler oldu, neden oldu?” İşte bu soruyu soran Osman Sınav, dizide bu sorunun yanıtlarını vereceklerini de ifade ediyor.

Türkiye’nin bağımsızlık yolunda ihanetlerle durdurulduğu fikrini savunan Osman Sınav, şu sözüyle de Yalnız Kurt dizisinin hedefini çok net bir şekilde açıklıyor: “Her şeye rağmen, yürüyebilmemiz için, ihtiyacımız olan duruşu ve karakteri arayışımdır bu dizi.”