Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin Hakime hanımı Başak Gümülcinelioğlu’nun pozunu gören bir daha bakıyor!

Yargı dizisinin Hakime hanımı Başak Gümülcinelioğlu’nun pozunu gören bir daha bakıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz başrolleri paylaşıyorlar. İki başarılı ismin yanı sıra dizinin yan karakterlerindeki pek çok isim de oyunculukları ile ön plana çıkmayı başarmakta.

Başrollerden adeta rol çalan kimi karakterler arasında Neva’ya hayat veren Başak Gümülcinelioğlu da var. Bazı sahneleriyle çok konuşulan oyuncu, rolüne o kadar uyumlu bir performans sergiliyor ki herkes onu ‘Hakime Hanım’ olarak çok sevdi.

Dizinin Neva’sı Başak Gümülcinelioğlu’nu aslında başka farklı yapımlardan da tanıyor izleyici. Yargı’dan önce Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisinde Pırıl karakterine hayat vermekteydi. Bu diziyle de dikkatleri çekti Gümülcinelioğlu.

Yargı dizisinin Hakime hanımı Başak Gümülcinelioğlu'nun pozunu gören bir daha bakıyor! 11

1991 İstanbul doğumlu olan genç oyuncu, 2018 yılından bu yana dizilerde rol almakta. 8. Gün isimli dizinin ardından Erkenci Kuş’taki Deniz karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisinin ardından da Yarım Kalan Aşklar isimli bir dijital dizide oynamıştı.

Kısa sürede başarılı oyunculuğuyla kariyer merdivenlerini tırmanan Gümülcinelioğlu, Yargı’nın Neva’sı olarak da beğeni toplamakta.

Oyuncunun dizideki tarzının ardından, sosyal medyada yaptığı bir paylaşım ise hayranlarının büyük beğenisini kazandı. Yılbaşı için seçtiği kıyafetiyle verdiği pozlar, oyuncunun hayranları tarafından övgüye boğuldu. Zarif duruşu ile kırmızı elbisesi içinde adeta bir prenses edasındaydı oyuncu.

Yargı dizisinin Hakime hanımı Başak Gümülcinelioğlu'nun pozunu gören bir daha bakıyor! 12

Takipçilerinin yeni yılını da bir mesajla kutlayan Başak Gümülcinelioğlu’nun beğeni toplayan pozlarını aşağıda görebilirsiniz…

Yargı dizisinin Hakime hanımı Başak Gümülcinelioğlu'nun pozunu gören bir daha bakıyor! 13

Yargı dizisinin Hakime hanımı Başak Gümülcinelioğlu'nun pozunu gören bir daha bakıyor! 14

Yargı dizisinin Hakime hanımı Başak Gümülcinelioğlu'nun pozunu gören bir daha bakıyor! 15