Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglere bakınca final kararı alınan Elkızı dizisine çok yazık oluyor!

Reytinglere bakınca final kararı alınan Elkızı dizisine çok yazık oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin özellikle hafta sonları için bu sezon yayınladığı dizilerin bir türlü beklenen reytinglere ulaşamaması ciddi bir sorun olarak ortaya çıktı. Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları ile Elbet Bir Gün isimli yapımlar ne yazık ki bu sezon hafta sonları tutunamayan yapımlar oldu.

Gönül Dağı, Kardeşlerim, Teşkilat ve Yargı dizilerinin hafta sonlarına vurduğu damga o kadar güçlü ki, karşısında başka yapımların yükselmesi kolay olmuyor… Fox TV ise yeni yıl ile birlikte hafta sonlarını Maske Kimsin Sen yarışmasına tahsis etti. Son iki hafta için Cumartesi ve Pazar günü bu yarışma programı dizilerle reyting yarışı yapacak.

İlk iki bölüm performansı iyi görünen Maske Kimsin Sen’in reytingleri 3. bölümde bir miktar gerileme yaşadı… 8 Ocak akşamı yayınlanan 3. bölümün ardından tüm kişilerde beşinci ve AB ile ABC1’de dördüncülük elde eden yarışma programının karşısında sadece Gönül Dağı dizisi vardı.

Gönül Dağı dizisinin reytingleri yine muhteşem ve yarışmanın diziye hiçbir olumsuz etkisi de yok…

Fox TV’nin yeni yarışma programı ile Elkızı dizisinin reytingleri karşılaştırıldığında tüm kişiler ve AB gruplarında benzer oranlar var. ABC1’de yarışma programı çok daha iyi konumda…

Şimdi bu durum bize şunu söylüyor, Maske Kimsin Sen kanalın hayal ettiği çok iyi rekabet ortamını sağlayamayabilir. Bunun işaretleri ilk 3 bölüm sonunda geldi… Elkızı dizisi şayet 13. bölümde final yapar ise çok yazık olacağı da açık bir şekilde gözüküyor.

Dizinin şimdiye kadar 10 bölümü yayınlandı ve geriye 3 bölümün kaldığı tahmin ediliyor. Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizi güçlü bir dram hikayesini ekrana taşıyor.