Ana sayfa Sosyal Medya ‘Yargı’ dizisinin yeni bölümleri sürprizlere gebe!..

‘Yargı’ dizisinin yeni bölümleri sürprizlere gebe!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin, yayınlanmaya başladığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’, geçtiğimiz pazar yayınlanan üçüncü bölümüyle sosyal medyada da gündem olmuştu.

Senaryosunu ünlü senarist Sema Ergenekon’un kaleme aldığı ‘Yargı’ hem olay örgüsüyle hem de başrol oyuncuları Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başarılı performansıyla övgüler toplamaya devam ediyor.

Yayınlanan son bölümünde ‘İnci’nin katilinin kim olduğuna dair tahminlerin giderek arttığı dizinin yeni bölümleri de bir takım sürprizlere gebe! Pınar Deniz instagram hesabından yaptığı paylaşımla izleyiciyi heyecanlandırdı.

Hem sosyal medyada binlerce tweet alan hem de reytinglerde adeta sıçrama yapan ‘Yargı’nın senaryosunu, Sema Ergenekon’u etiketleyerek paylaşan Deniz paylaşımına, ‘Bu nasıl bir bölüm’ yazarak izleyicide de merak yarattı.

'Yargı' dizisinin yeni bölümleri sürprizlere gebe!.. 7

Dizinin geçtiğimiz pazar günü yayınlanan 3. bölümüyle her kategoride yüksek reytingler alması, tüm izleyici grupları tarafından beğenildiğinin bir göstergesi oldu. Son bölümde, Çınar’dan aldığı bilgiyle hedefini değiştiren Ceylin, yepyeni şüphelilerle karşı karşıya kalırken Ilgaz ise Metin’in, İnci ve ailesiyle olan bağını çözmek için büyük çaba gösterdi. Şüphelilerin arttığı ‘Yargı’ sürprizleriyle izleyenleri şaşırtmaya devam ederken Erguvan Ailesi’nin evinde yapılan arama, hikayenin seyrini değiştirdi.

Dizinin önümüzdeki bu pazar günü 4. bölümü yayınlanacak. Pınar Deniz’in paylaşımındaki 5. bölüm senaryosunda ise ‘Gerçeğin mayası gözle görülmez.” başlığı dikkat çekti. Anlaşılan o ki izleyiciyi ilerleyen bölümlerde pek çok yeni sürpriz bekliyor.