Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’lü Another Self’in çekimleri tamamlandı!

Tuba Büyüküstün’lü Another Self’in çekimleri tamamlandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / detay – Netflix’in yeni dizisi Another Self’in çekimleri Ayvalık Cunda’da gerçekleştiriliyordu. Yaz başında başlayan çekimler nihayet sona erdi. Başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün çekimlerin sona erdiğini sosyal medya hesabından, dizinin yönetmeni Burcu Alptekin’in yaptığı paylaşımı repost ederek duyurdu. Büyüküstün paylaşımına “O kadar güzel bir yolculuk oldu ki… Ben anlatamam siz anlarsınız” diye yazdı.

Another Self dizisinde Murat Boz ve Tuba Büyüküstün’ün yanı sıra, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak gibi isimlerin rol aldı. Dizinin yönetmenliğini ise Burcu Alptekin üstlendi.

Dizi, aynı okuldan mezun olan üç kadından birinin kansere yakalanması ve aralarında yaşananları konu ediniyor. Ada ve Toprak karakterlerinin aşk yaşayacağı dizide Ada’yı Tuba Büyüküstün, Toprak’ı ise Murat Boz canlandırıyor. Hikayede, Ada karakterinin evliyken gönlünü başka birisine kaptırması ise ayrı bir detay olarak dikkat çekiyor.

Tuba Büyüküstün'lü Another Self'in çekimleri tamamlandı! 7

Sekiz bölümden oluşan Another Self’in 2022 yılının başlarında izleyiciyle buluşması planlanıyor. OGM Pictures tarafından çekilen Another Self aynı zamanda şarkıcı Murat Boz’un ilk dizi deneyimi oldu.

Çekimlerin ilk günlerinde izleyiciler başrol erkek oyuncusu olarak Murat Boz’u seçtiği için yapım şirketini eleştirmişti. İzleyiciler Tuba Büyüküstün gibi bir oyuncunun karşısında çok daha iddialı ve deneyimli bir oyuncu olması gerektiğini savunmuştu.