Ana sayfa Sosyal Medya Bir süredir ortalarda görünmeyen Burçin Terzioğlu sonunda yüzünü gösterdi hem de sıfır makyaj!

Bir süredir ortalarda görünmeyen Burçin Terzioğlu sonunda yüzünü gösterdi hem de sıfır makyaj!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2015-2017 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Poyraz Karayel dizisiyle ciddi bir hayran kitlesi edinen Burçin Terzioğlu, son olarak Salih Bademci ile baş rolü paylaştığı, Show TV’de yayınlanan ‘Yalancı’ dizisinde rol aldı.

Etkili bir hikayeye sahip yapımda Burçin Terzioğlu da güçlü bir oyunculuk performansı sergiledi ancak dizinin iyi reytingler alamaması sonucu hakkında final kararı verildi. Yalancı dizisinin ekran macerası sadece 10 bölüm sürdü.

Dizinin erken finali oyuncunun hayranlarını da üzdü. Yalancı’nın finalinden sonra ortalarda görünmeyen Burçin Terzioğlu son sosyal medya paylaşımıyla sevenlerinin yüzünü güldürdü.

Sosyal medyada bir süredir paylaşım yapmayan oyuncu sonunda yüzünü gösterdi. Burçin Terzioğlu, instagram hesabının story bölümünde yayınladığı fotoğrafla takipçilerini sevindirdi.

Bir süredir ortalarda görünmeyen Burçin Terzioğlu sonunda yüzünü gösterdi hem de sıfır makyaj! 7

Sabah kalkar kalkmaz paylaşımda bulunan oyuncu, ‘Ee uyandık noldu?’ yazdığı paylaşımında makyajsız haliyle de dikkat çekti. Ünlü oyuncu bu paylaşımıyla, hakkında yapılan estetik iddialarına da yanıt verir gibiydi.

Sosyal medyada Terzioğlu’nun eski ve yeni fotoğraflarını karşılaştıran bazı kullanıcılar, ‘Bu sen olamazsın’  diyerek oyuncunun estetik yaptırdığını ima etmişlerdi. Bu konu geçtiğimiz günlerde tekrar gündeme geldi.

Ünlü oyuncu, basın mensupları tarafından konunun hatırlatılması üzerine, “Ne saçma sapan bir konu bu arkadaşlar” diyerek, sitemde bulunmuştu.