Ana sayfa Sosyal Medya Yargı, sosyal reyting birinciliğini yine Teşkilat’a kaptırdı! Kaderimin Oyunu’nun tekrarı iyi sonuç aldı!

Yargı, sosyal reyting birinciliğini yine Teşkilat’a kaptırdı! Kaderimin Oyunu’nun tekrarı iyi sonuç aldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyiciler haftalardır büyük bir mücadeleye şahit oluyor. Kanal D dizisi Yargı ve TRT 1’de yayınlanan Teşkilat, hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük bir savaş yaşıyor. Sosyal medyada birinciliği geçen hafta Teşkilat’ın elinden alan Yargı, tahtını fazla koruyamadı. Kanal D dizisi sosyal reyting birincilini yine Teşkilat’a kaptırdı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 5 Aralık Pazar günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazar gününün galibi TRT 1 dizisi Teşkilat oldu.

Teşkilat bugüne kadar reytinglerde birinciliği hiç kaptırmadı ancak rakibi Yargı’nın nefesini ensesinde hissetmeye devam ediyor. Sosyal reytingde ise birincilik el değiştiriyor. Geçen hafta birinciliği Teşkilat’ın elinden alan Yargı bu unvanı bu hafta elinden kaçırdı. Teşkilat, dün gün boyunca sosyal medyada hakkında paylaşılan 85 bin 800 paylaşımla birinci oldu.

Yargı, sosyal reyting birinciliğini yine Teşkilat’a kaptırdı! Kaderimin Oyunu’nun tekrarı iyi sonuç aldı! 7

Yargı ise sıralamanın ikincisi oldu. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı dizi hakkında dün gün boyunca 60 bin 800 paylaşım yapıldı.

Kaderimin Oyunu’nun tekrarı ise sosyal medyada büyük bir başarı elde etti. İlk yayınında ortalamanın altında reyting alan dizi tekrarıyla hiç de fena olmaya bir reyting sonucu aldı. Dizinin tekrar bölümü hakkında yapılan 6 bin 900 paylaşım Kaderimin Oyunu’nu sosyal reytingde üçüncü sıraya taşıdı.

Sıralamanın dördüncüsü ise bu hafta ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 12 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak altıncı bölümüyle final yapacak dizi sosyal reytingde dördüncü oldu. Dizi hakkında sosyal medyada 2 bin 600 paylaşım yapıldı.

İki hafta önce izleyicilerin karşısına fırtına gibi çıkan ATV dizisi Destan’ın ikinci bölüm tekrarı ise listenin sonuncusu oldu. Başrolünde Ebru Şahin’in yer aldığı dizi hakkında sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 2 bin 100 oldu.