Ana sayfa Sosyal Medya Altın Kelebek Ödül töreninde dizilerin ünlü güzelleri şıklık yarışına girdi!..

Altın Kelebek Ödül töreninde dizilerin ünlü güzelleri şıklık yarışına girdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bu yıl 47’ncisi düzenlenen ‘Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ sahiplerini buldu. Düzenlenen görkemli gecede, ekranların ünlü kadın yıldızları arasında da şıklık yarışı yaşandı.

Cem Davran ve Çağla Şikel’in sunumuyla gerçekleşen ödül töreninde televizyon dünyasının bir çok başarılı ismine ödülleri yine ünlü isimler tarafından takdim edildi.

Şıklıkta adeta birbiriyle yarışan ekranların ünlü kadın yıldızları kırmızı halıda elbise tercihleriyle göz kamaştırdılar.

Sadakatsiz dizisinde ‘Derin’ karakterine hayat veren oyuncu Melis Sezen ‘Yıldızı Parlayanlar’ ödülüne layık görüldüğü geceye ünlü modacı Tuvana Büyükçınar imzasını taşıyan beyaz, derin göğüs dekolteli elbisesiyle katıldı.

Altın Kelebek Ödül töreninde dizilerin ünlü güzelleri şıklık yarışına girdi!.. 13

Sezen instagram paylaşımında duygularını şu şekilde ifade etti; “Bu gece çok özel benim için! Bu benim ilk ödülüm! Sonsuz teşekkür ederim yanımda olan herkese! Büyük gurur ve mutluluk. Canım @tuvana_buyukcinar beni daha iyi yansıtamazdın, hayallerimi anlattım, bana bunu yaşattın çok teşekkür ederim o güzel yüreğinden öperim.”

Star TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisinin yıldızı Ayça Ayşin Turan ise gecede, sade elbise tercihiyle dikkat çekti.  ‘En İyi Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu Ödülü’nün sahibi olan güzel yıldız gecede doğal güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Altın Kelebek Ödül töreninde dizilerin ünlü güzelleri şıklık yarışına girdi!.. 14

TRT1’in Masumlar Apartmanı dizisinin iki baş rol kadın oyuncusu Ezgi Mola ile Merve Dizdar da ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nün sahibi oldu. Ezgi Mola, instagram hesabından yaptığı paylaşıma, “Altın Kelebek ödüllerinde en iyi kadın oyuncu ödülünü canım @mervedizdar ile paylaşmanın mutluluğu ile oy veren, bizleri hiç yalnız bırakmayan sevgili seyircilerimize ve @masumlarapartmani ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” yazdı.

Altın Kelebek Ödül töreninde dizilerin ünlü güzelleri şıklık yarışına girdi!.. 15

Ezgi Mola gecede, siyah bir tuvalet giymeyi tercih etti. Merve Dizdar da partneri gibi kıyafet seçiminde tercihini siyah renkten yana kullandı. İkiliye ödülünü ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay takdim etti.

Altın Kelebek Ödül töreninde dizilerin ünlü güzelleri şıklık yarışına girdi!.. 16

Geçtiğimiz sezon Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin baş rol oyuncusu Ahsen Eroğlu da gecede ‘Yıldızı Parlayanlar Ödülü’nün sahibi oldu. Eroğlu, pelerinli kıyafeti ile adeta kadın kahramanı andırıyordu.

Altın Kelebek Ödül töreninde dizilerin ünlü güzelleri şıklık yarışına girdi!.. 17

Bu yılın Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülleri’ni sahiplerine ünlü oyuncu Demet Özdemir takdim etti. Oyuncu törende giydiği siyah beyaz renklerden oluşan straplez uzun kuyruklu elbisesiyle gecenin en şık kadınları arasında yer aldı. Altın Kelebek Ödül töreninde dizilerin ünlü güzelleri şıklık yarışına girdi!.. 18

Baht Oyunu dizisiyle yıldızı parlayan Cemre Baysel ise törende sade bir şıklık sergiledi. Baysel,  ‘Yıldızı Parlayanlar Ödülü’nü alan üç kadın yıldızdan biri oldu.

Altın Kelebek Ödül töreninde dizilerin ünlü güzelleri şıklık yarışına girdi!.. 19