Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı ve Teşkilat dizilerinin huzurunu Survivor bozdu!

Yargı ve Teşkilat dizilerinin huzurunu Survivor bozdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı ile Teşkilat dizileri pazar akşamlarını adeta parsellemişti. İki dizi de çok iyi reytingler alarak birincilik veya ikincilik elde ederek yoluna devam ediyordu. Ancak Survivor 2022 yarışmasının başlaması ile birlikte bu denklem bozuldu.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu tv8 ekranında yayınlanmakta olan Survivor All Star 2022 yarışması cumartesi akşamı başladı ve çok iyi reytingler alarak yoluna devam ediyor. Pazar akşamı da ikinci bölümü yayınlanan programın reytingleri gayet iyi geldi.

Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında günü ikinci bitiren Teşkilat, AB grubunda ise üçüncülük elde etti. Teşkilat ve Yargı dizileri ise yine etkili reytingler aldı ama Survivor’ın araya girmesi ile rekabet de artık daha sertleşti.

Yargı dizisi AB ve ABC1 gruplarında çift haneli reytingler ile birincilik elde etti. Tüm kişiler kategorisinde ise dizi üçüncü sıraya kadar düştü.

Teşkilat dizisi ise tüm kişiler kategorisinde birinci olurken, AB’de günü ikinci bitirdi ve ABC1’de ise üçüncülük geldi…

Survivor iki güçlü dizinin arasına girerek çeşitli kategorilerde gerileme yaşamalarına neden oldu.

Pazar akşamlarına getirilen Elkızı isimli Fox TV dizisi ise bir hayli düşük reytingler aldı ve ilk 10 program arasında yer alamadı. Dizinin gün değişikliğinin iyi olmadığı reytinglerden anlaşılıyor.