Ana sayfa Sosyal Medya Birçok kişi farkında değil ama Pınar Deniz çok büyük bir değişim geçirdi!

Birçok kişi farkında değil ama Pınar Deniz çok büyük bir değişim geçirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, oyunculuğa ilk başladığı ve tanındığı yıllardan bugüne gelene kadar kendisini çok geliştirdi. Vatanım Sensin isimli dizideki Yıldız karakteri ile büyük dikkat çeken oyuncu, bu projeden sonra adeta patlama yaptı.

Üst üste önemli projelerde başrolde yer alan Pınar Deniz, sosyal medya paylaşımları, aşkları ve reklam filmleri ile de sürekli gündemde kaldı. Dizileriyle de farklı karakterlere hayat vererek kariyerinde güçlü bir çıkış yakalayan oyuncu, şimdi de Yargı dizisinin başrol kadın oyuncusu…

Kaan Urgancıoğlu ile, Aşk 101 dizisinde başlayan partnerliği Yargı dizisinde de sürdüren Pınar Deniz, yaşadığı bu hızlı kariyer çıkışı sürecinde kişisel olarak değişikliklere de uğradı.

Kendisindeki en büyük değişiklik ise oyuncunun artık ‘hayır’ demeyi öğrenmesi oldu… Daha önce ‘hayır’ kelimesini kullanmakta çok zorlandığını anlatan Pınar Deniz, kendisini buldukça bu konuda da tecrübe kazandı ve artık ‘hayır’ demeyi başardığını söyledi.

Birçok kişi farkında değil ama Pınar Deniz çok büyük bir değişim geçirdi! 7

Hakan Gence’nin Hürriyet’in youtube platformundaki sohbet programında konuşan Pınar Deniz, geçmişteki bir ana döndüğünü o zamanki halini yorumladığını belirterek şunları anlattı:

“Ne öğrendiğime bakıyorum. 2021 yılında gerçekten olumsuzluklar bana hep güzel şeyler kazandırdı. Benim kendimle daha dürüst olduğum bir yıl. Normalde hiç ‘hayır’ diyemeyen bir insandım. Bir şeyi istemiyorsam, sette de artık çok daha net birisi oldum. Ben şu an hissetmiyorum. Ya da ben şu an bunu yapmak istemiyorum. Bunu giymesem mi, asla söyleyemeyen birisiyken, çok daha net birisi yaptı beni 2021.”

Pınar Deniz’in kişiliği ve kariyer gelişimi adına artık birçok konuda kendi fikrini yansıtması, hayır ifadesini kullanmaktan çekinmemesi önemli bir gelişme olarak gözüküyor.

Oyuncunun kendisini ve geçmişte yaptığı hataları ve eksiklerin ne kadar da farkında olduğu ve zaman içinde bunları düzelttiği de bu sözleriyle anlaşılıyor.