Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’daki küçük ipucu katili gösteriyor! Yoksa katil gerçekten o mu?

Yargı’daki küçük ipucu katili gösteriyor! Yoksa katil gerçekten o mu?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin her hafta yarattığı heyecanla izleyiciyi resmen yerinden zıplatan dizisi Yargı yine çok kritik bir noktada sona erdi. İşin kötü yanı izleyiciler olacakları görmek için biraz bekleyecekler. Zira dizi “küçük bir sağlık” arası verdi. Bu arada bir izleyicinin paylaştığı küçük bir ayrıntı katil konusunda ipucu verdi.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı, senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan Yargı dizisinde yine heyecan dorukta. Şimdi gözler Engin’in katilinde. Suçlu Ceylin gibi görünse de hiçbir izleyici buna inanmıyor.

Yargı’daki küçük ipucu katili gösteriyor! Yoksa katil gerçekten o mu? 8Yargı dizisinin yayınlanan son bölümü yine heyecan zirvedeyken bitti. İzleyiciler büyük bir heyecanla pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümü ve fragmanını beklerken hiç ummadıkları bir gelişmeyle karşılaştı.

Pınar Deniz’in koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Yılbaşı nedeniyle zaten dizi setlerine kısa süreliğine ara verilmesi de düşünülüyordu. Bu iki durum üst üste gelince Yargı dizisinde çekimler
durduruldu. Durum böyle olunca Pınar Deniz, karantinaya girdi… Dizinin yeni bölümünün de yayınlanamayacağı ortaya çıktı. Yargı dizisi 9 Ocak 2022 tarihinde 15. yeni bölümü ile ekrandaki yerini alacak.

Yargı’daki küçük ipucu katili gösteriyor! Yoksa katil gerçekten o mu? 9

Bu arada bir izleyicinin sosyal medyada yaptığı bir paylaşım, Engin’in katili konusunda büyük bir ipucu veriyor. Bu paylaşımda Engin’in cesedinin bulunduğu yerdeki saatin Neva’ya ait olduğu gösteriliyor. İzleyicinin iddiası Neva’nın Engin’i Cüneyt’le birlikte öldürdüğü yönünde.

Yargı’daki gelişmeleri beklemek için mecburen biraz bekleyeceğiz. Bu arada izleyiciler, Engin’in katilinin kimliği konusundaki iddiaları da devam edecektir.