Ana sayfa Sosyal Medya Engin Altan Düzyatan’dan kötü haber, oyuncu yakın çevresini de uyardı!

Engin Altan Düzyatan’dan kötü haber, oyuncu yakın çevresini de uyardı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in sezilen dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan covide yakalandı.

Engin Altan Düzyatan, kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü oyuncu, sosyal medya sayfasından şu açıklamayı yaptı;

Paylaşımına, “Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Süreci evde dinlenerek geçiriyorum. Son günlerde benimle temasa geçmiş olan herkes lütfen test yaptırsın” yazan Engin Altan Düzyatan paylaşımıyla yakın çevresini de uyardı.

Engin Altan Düzyatan'dan kötü haber, oyuncu yakın çevresini de uyardı! 8

Bu durumda, ünlü oyuncunun baş rolü Ulaş Tuna Astepe ile paylaştığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin çekimlerine bir süre ara verilecek.

Bugüne kadar, Kurşun, Son, Diriliş:Ertuğrul, Kapalıçarşı, Bir Bulut Olsam gibi çok izlenen yapımlarda rol alan ünlü oyuncu, Diriliş: Ertuğrul dizisinde canlandırdığı ‘Ertuğrul Gazi’ karakteriyle gönüllerde taht kurdu.

Engin Altan Düzyatan, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Oyuncu instagram hesabından da zaman zaman çocuklarıyla fotoğraflarını paylaşıyor. 2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile evlenen oyuncunun Emir ve Alara adında bir erkek bir de kız çocuğu var.

Engin Altan Düzyatan'dan kötü haber, oyuncu yakın çevresini de uyardı! 9

Oyuncu’nun instagram hesabından oğluyla birlikte yaptığı son paylaşımı hayranlarından büyük ilgi gördü. Fotoğrafa, Düzyatan’ın oyuncu arkadaşı Cavit Çetin Güner’in yaptığı; ‘Ömrümün en güzel yılları oğlumun bu yaşlarıydı, tadını çıkar’ yorumu dikkat çekti.