Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova dizisinde aşk reytinglerde birincilik getirdi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde aşk reytinglerde birincilik getirdi!

tarafından ker_def

Dördüncü sezonu ile atv ekranında yoluna devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha ile Hakan arasındaki aşk izleyicileri ekrana çekti. Mahkum dizisinin dengeleri değiştirmesi ile Camdaki Kız’ın düşüş yaşaması Bir Zamanlar Çukurova dizisine tüm kişiler kategorisinde birincilik getirdi. Uzun bir aradan sonra gelen bu birincilik dizinin ekibini çok mutlu etti.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, 118’inci bölümüyle ekrana geldi. Dördüncü sezonunda seyircinin ilgisinin artarak devam ettiği ‘Biz Zamanlar Çukurova’, Hakan ve Züleyha aşkının zirve yaptığı bölümle reytingleri salladı.

Dört sezon boyunca izleyicinin ilgisinin hiç azalmadığı ‘Bir Zamanlar Çukurova aldığı reytinglerle Tüm Kişiler kategorisinde zirveye yerleşti. Tüm Kişiler ve AB’de sezonun en yüksek reytingini alan dizi zirveye kuruldu.

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’da, Fikret, Betül’ün şirketi dolandırdığını öğrenip ilişkisini sonlandırırken, Hakan, Züleyha’yı vuran ismin hala dışarıda olduğunu düşünüp araştırmaya koyuldu.

Sosyal medyanın en çok konuşanları arasında yer alan ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın 118’inci bölümü #GizliHesaplar etiketiyle gündem oldu.

Dizinin 30 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. 119. bölümden ilk fragman paylaşıldı: