Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’in kız kardeşini görenler; ‘Bu nasıl benzerlik?’ demeden edemedi!

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’in kız kardeşini görenler; ‘Bu nasıl benzerlik?’ demeden edemedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Yargı, dizide avukat ‘Ceylin’ kakterine hayat veren Pınar Deniz’in kariyeri adına çok önemli bir yapım oldu.

Ünlü oyuncu her ne kadar asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı ‘Yıldız’ karakteriyle yapmış olsa da Yargı dizisinde de oyunculuğunu ne kadar geliştirdiğini gözler önüne serdi.

Pınar Deniz’in oyunculuğunun şüphesiz  Yargı’nın heyecan fırtınaları yaratan hikayesine katkısı büyük. Oyuncu karakterinin özellikle duygusal geçişlerini çok iyi yansıtarak izleyiciyi adeta duygudan duyguya sürüklüyor.

Yargı dizisi, her pazar akşamı izleyiciyi ekran başına kitleyince izleyici de baş rol oyuncusu Pınar Deniz hakkındaki her şeyi merak eder oldu. Oyuncu dün, instagram hesabından kız kardeşi Huri Deniz’in doğum gününden bir paylaşım yaptı.

Pınar Deniz’in kız kardeşini gören takipçileri şaşkınlık yaşadı. iki kardeş arasındaki benzerlik oyuncunun hayranlarına, ‘Bu nasıl benzerlik’ dedirtti.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in kız kardeşini görenler; 'Bu nasıl benzerlik?' demeden edemedi! 8

Ünlü oyuncu kız kardeşinin doğum gününü kutladığı paylaşımına ‘Hep ışılda kardeşim’ yazdı. Doğum günü kutlamasında bir arkadaşları iki kardeşin yan yana fotoğraflarını da paylaştı.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in kız kardeşini görenler; 'Bu nasıl benzerlik?' demeden edemedi! 9

Bu fotoğrafta Pınar Deniz ile kardeşi arasındaki benzerlik daha da göze çarpıyor. Beş kardeş oldukları bilinen Pınar Deniz verdiği bir röportajda “Beş kardeşin ortancasıyım, kardeşlerimle sürekli birbirimizi koruyup kollarız” açıklamasını yapmıştı.