Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman ve Özge Gürel’i dünyaya tanıtan Dolunay üç ülkede daha yayınlanıyor!

Can Yaman ve Özge Gürel’i dünyaya tanıtan Dolunay üç ülkede daha yayınlanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman ve Özge Gürel’in kariyerinde büyük bir sıçrama yapmalarını sağlayan Dolunay dizisi sona ereli çok oldu ama dünyayı etkisi altına almaya devam diyor. Dizi üç yeni ülkede daha yayınlanacak.

Başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel’in paylaştığı Dolunay dizisi 2017 yılının Temmuz ayında yaz dizisi olarak Star TV’de ekrana gelmişti. Dolunay, My Secret Romance isimli yabancı bir diziden uyarlanmıştı.

Yapımcılığını Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal’ın yaptığı dizi eğlenceli hikayesiyle ilk etapta reytinglerde de zirveye çıkmıştı. Ancak dizi sezonun açılmasıyla beklentilerin altında kalan Dolunay 26.bölümde final yapmıştı.

Can Yaman ve Özge Gürel’i dünyaya tanıtan Dolunay üç ülkede daha yayınlanıyor! 8

Her ne kadar Can Yaman’ın bir önceki dizisi Erkenci Kuş kadar iş yapamasa da Dolunay, Yaman ve Özge Gürel’in kariyerinde büyük bir adım oldu. Her iki oyuncu da Dolunay sayesinde özellikle yurt dışında adını duyurmayı başardı. İkili, Dolunay’ın ardından Bay Yanlış isimli dizide de bir araya geldi. Ancak Bay Yanlış, Türkiye’de tutmadı ve erken final yaptı.

Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan Dolunay şimdi üç yeni ülkede daha ekrana gelmeye hazırlanıyor. Global Agency’nin dağıtımını üstlendiği Dolunay yakında Bosna Hersek, Karadağ ve Sırbistan’da da izleyicinin karşısına çıkacak.

Can Yaman ve Özge Gürel’i dünyaya tanıtan Dolunay üç ülkede daha yayınlanıyor! 9

Dolunay dizisinin hikayesi şöyleydi: Ferit Aslan (Can Yaman), işindeki mükemmel düzeni evinde de arayan başarılı bir iş adamıdır. Evinde her gün o gelmeden önce yemeğini yapacak bir aşçı çalışır. Ama Ferit’in titizliği ve mükemmeliyetçiliği yüzünden hiçbiri uzun süre çalışamaz. Gastronomi bölümü yüksek lisans öğrencisi Nazlı (Özge Gürel) ise arkadaşı ve kardeşiyle yaşadığı evi çekip çevirebilmek için acilen iş aramakta ama dediğim dedik tavırları yüzünden bulduğu işlerde tutunamamaktadır. Birbirine zıt bu iki insanın yolu Ferit’in mutfağında kesişir. Didişmeyle başlayan iş ilişkisi Nazlı’nın yemek konusundaki yeteneği sayesinde uzun soluklu olacak gibi gözükürken, dolunaylı bir gecede Nazlı ve Ferit kendilerini aşkın kollarında bulur.