Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde büyük bir karar anı geldi!

Aziz dizisinde büyük bir karar anı geldi!

tarafından ker_def

Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Aziz dizisinin şimdiye kadar 7 bölümü izleyicilerle buluştu. İyi reytingler alan dizide işler yolunda gidiyor. Dizinin 24 Aralık Cuma günü yayınlanacak olan 8. yeni bölümünde Efnan’ı bekleyen büyük bir karar var.

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği sevilen dizisi Aziz’in heyecanla beklenen 8. bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Aziz’in Efnan’ı Mısır’a gitmemesi için ikna etmeye çalıştığı sahnede Efnan’ın vereceği karar büyük bir merak konusu oluyor.

Aziz’in izleyiciyi ekran başına kilitleyen 7. bölümünde; Efnan tüm yaşananlardan sonra şehri terk etmeye karar verdi. Şehri terk ederken uğradığı bir saldırı sonucu kendini Pierre’in evinde buldu. Bu sırada Pierre’in sürpriz konuğu Mısır Prensesi Fevziye geldi. Prenses, Efnan’la samimi bir dostluk kurdu ve onu büyük bir davete çağırdı. Efnan, Prenses Fevziye’nin dokunuşuyla adeta bir peri kızına dönüşürken bu değişim başta Aziz olmak üzere herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Aziz dizisinde büyük bir karar anı geldi! 7

“Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel.”

Aziz, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!