Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’nın güzel Ceylin’i Pınar Deniz çocukluk hayalini gerçekleştirdi!

Yargı’nın güzel Ceylin’i Pınar Deniz çocukluk hayalini gerçekleştirdi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Pınar Deniz, son dönemin yıldızı en çok parlayan oyuncularından. Kanal D’de ekrana gelen ve her bölümüyle Türkiye’de gündem yaratan Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz gazetecilere yaptığı açıklamada bir çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.

Gazeteci Hakan Gence’nin YouTube’da yayınlanan programına konuk olan Pınar Deniz samimi açıklamalarda bulundu. Deniz’in Halit Ergenç’le ilgili itirafı ise çok ilgi çekti. Lisede okurken Muhteşem Yüzyıl’ı izlediğini söyleyen Pınar Deniz, “Halit Ergenç’i gördüm dedim ki ‘Ben oyuncu olsam Halit Ergenç ile oynamak isterdim’ Sonra Vatanım Sensin’de Halit abi ile oynadım…” ifadelerini kullandı. Pınar Deniz, Vatanım Sensin dizisinde Halit Ergenç’in kızını canlandırmıştı.

Öte yandan Pınar Deniz’in kariyerindeki yükselişi hızlı bir şekilde devam ediyor. Vatanım Sensin dizisiyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Netflix’te yayınlanan Aşk 101’le bir çıkış yakaladıktan sonra Yargı ile kariyerinin zirvesine ulaştı. Yargı’daki oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz bugün Türkiye’nin en çok konuşulan kadın oyuncularından biri.

Yargı’nın güzel Ceylin’i Pınar Deniz çocukluk hayalini gerçekleştirdi! 7

Pınar Deniz’in Yargı’da canlandırdığı acar avukat Ceylin karakterindeki performansı, Türkiye pazarına açılmaya hazırlanan Disney Plus’ın da dikkatini çekti. ABD merkezli dijital yayın platformu Disney Plus, Pınar Deniz’in bu başarısı üzerine güzel oyuncuyla bağlantıya geçti ve yeni bir dizi yapmak üzere teklif sundu.

Pınar Deniz’in önümüzdeki dönemde Disney Plus ile bir dizi projesi için anlaşma yapma ihtimalinin çok güçlü olduğu belirtiliyor. Kanal, Pınar Deniz’in yanı sıra Hande Erçel ve Elçin Sangu’yla da yeni bir dizi için görüşüyor.

Bu arada bir süre önce uluslararası dijital bir kanaldan Pınar Deniz’e teklif geldiği iddia edilmişti. Ancak Pınar Deniz sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada bunun doğru olmadığını, Yargı’ya devam edeceğini söylemişti.