Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, yeni single çalışmasıyla çok ses getirecek!..

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, yeni single çalışmasıyla çok ses getirecek!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Tuvana Türkay en son, Çember adlı dizi ile Star TV ‘de yayınlanan Kağıt Ev dizisinde rol aldı.

Oyuncu, ‘Azra’ karakterini canlandırdığı ve sadece 8 bölüm süren Kağıt Ev’de Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu ile birlikte rol aldı. Şu sıralar ekranlarda görünmeyen Tuvana Türkay, farklı bir heyecan yaşıyor.

Oyunculuktaki başarısını bir süre önce müziğe taşıyan Tuvana Türkay, ‘Ah Aşk’ın hemen ardından yeni single çalışması ‘Geceler’ i müzikseverlerin beğenisine sundu.

Heyecanını instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan güzel oyuncu albümün kapak fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun paylaşımı 2.9 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında çok kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Oyuncuyu ekranlara çok yakıştıran hayranları Tuvana Türkay’ı sahnede de çok beğeniyor. Takipçileri tarafından oyuncunun paylaşımına pek çok güzel yorum yapıldı.

Sözü ve müziği Tuvana Türkay, düzenlemesi ise Muammer Çağrı Telkıvıran imzası taşıyan ‘Geceler’ adlı şarkının, otuz kişilik bir ekiple çekilen klibinin yönetmenliğini ise Ecem Gündoğdu üstlendi.

Tuvana Türkay’ın kostüm tasarımı Boreal Brandlifting tarafından yapıldı. Tuvana Türkay’ın  Akademi Organizasyon&DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yayına giren ‘Geceler’ adlı şarkısının klibini aşağıda izleyebilirsiniz;