Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat’ın yıldızı Çağlar Ertuğrul esprili paylaşımıyla partneri Deniz Baysal’ı gülme krizine soktu!..

Teşkilat’ın yıldızı Çağlar Ertuğrul esprili paylaşımıyla partneri Deniz Baysal’ı gülme krizine soktu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisi televizyon ekranlarının en sevilen dizi partnerleri arasında yer alıyor.

TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisinde ‘Serdar’ ve ‘Zehra’ karakterleriyle büyük beğeni toplayan ikili güzel bir uyum yakaladı. Aksiyon sahneleriyle ön plana çıkan dizinin her yeni bölümünde çiftin yaşayacağı maceralar da merakla bekleniyor.

İkilinin set dışında da iyi arkadaş oldukları zaman zaman instagram paylaşımlarına yansıyor. Çağlar Ertuğrul, oyunculuğuyla olduğu kadar yakışıklılığıyla da adından söz ettiriyor.

Yakışıklı oyuncu esprili instagram paylaşımlarıyla da sık sık gündem oluyor, eğlenceli paylaşımlarıyla sosyal medyada hem eğlenen hem de eğlendiren Ertuğrul son paylaşımıyla dizideki partneri Deniz Baysal’ı gülme krizine soktu.

Çağlar Ertuğrul dizi setinden Deniz Baysal ile fotoğrafını paylaşarak altına, ‘Gururlu emlakçı pozu’ notunu düştü. Paylaşıma kayıtsız kalamayan Deniz Baysal fotoğrafı kendi instagram sayfasına da taşıyarak, ‘Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz’ yorumunu yaptı.

Yeni yılda ekran arası veren Teşkilat, heyecan dolu yeni bölümüyle 9 Ocak pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de izleyicisiyle buluşacak.

Dizide sık sık tehlikeler ile burun buruna gelen Serdar (Çağlar Ertuğrul) ve Zehra (Deniz Baysal Yurtcu) karakterleri  yeni bölümde de birbirlerini korumak için yine büyük bir çaba sarf edecekler.

Kendilerine verilen her görevi kusursuzca yerine getiren ekip yeni bölümde Berlin’de heyecan dolu bir maceraya başlayacak.