Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın şahsına münhasır savcısı Pars için yapılan video herkesin kalbini eritti!

Yargı’nın şahsına münhasır savcısı Pars için yapılan video herkesin kalbini eritti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin başarılı dizisi Yargı, reyting savaşında nihayet zirveye yerleşti. En azılı rakibi Teşkilat’ı uzun süren bir mücadele sonucu geride bırakarak birinciliği ele geçiren dizinin en sevilen karakteri hiç kuşkusuz Savcı Pars Seçkin. Pars karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak’ın başarılı oyunculuğu tüm izleyicileri etkisi altına aldı. Bir hayranının Pars ile ilgili yaptığı video ise hayranlarının kalbini eritti.

Mehmet Yılmaz Ak’ın başarıyla canlandırdığı Pars karakteri şüphesiz dizinin en çok sevilen karakterlerinden birisi. Öyle ki sadece Pars için Yargı dizisini izleyenler bile var. Sosyal medya yapılan yorumlarda oyuncunun hayranları sık sık oyuncuyu çok sevdiklerine dile getiriyorlar.

Pars sevgisi zaman zaman hayranlarının çok ilginç videolar yapmasına da neden oluyor. Bu videolardan bir tanesi daha paylaşıldı. “Pars Savcım ile alfabeyi öğreniyoruz” cümlesiyle paylaşılan videoda Pars’ın unutulmayan replikleri alfabe sıralamasıyla bir araya getirilmiş.

Video, özellikle Pars hayranları tarafından çok sevildi. Hatta Mehmet Yılmaz Ak da paylaşımı kendi hesabından retweet etti. Videoyu izleyenler Mehmet Yılmaz Ak’ın oyunculuktaki başarısına övgüler yağdırırken Pars karakterini ne kadar sevdiklerini de dile getirdiler.

Yargı dizisinin her karakteri şahsına münhasır. Ama en çok sevilen hiç tartışmasız Mehmet Yılmaz Ak tarafından canlandırılan Savcı Pars Seçkin. Pars’ın doğallığı, dürüstlüğü ve her zaman adaletten yana tavırları izleyiciler tarafından çok sevildi.

Pars karakterinin bu kadar başarılı olmasında en büyük pay oyuncu Mehmet Yılmaz Ak’ın performansı olduğuna dikkat çekiliyor. Ancak usta oyuncu bu başarıda senarist Sema Ergenekon’un büyük payı olduğuna dikkat çekiyor.