Ana sayfa Sosyal Medya Esra Dermancıoğlu yine yaptı yapacağını! Hem yürekleri hoplattı hem de kafaları karıştırdı!..

Esra Dermancıoğlu yine yaptı yapacağını! Hem yürekleri hoplattı hem de kafaları karıştırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yetenekli oyuncu Esra Dermancıoğlu rol aldığı dizilerde canlandırdığı karakterler kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündem oluyor.

Geçtiğimiz günlerde, “Bir erkeğin beni aldatması asla sorun değil” sözleri nedeniyle çok konuşulan Esra Dermancıoğlu bu defa da instagram hesabından yaptığı son paylaşımla gündeme geldi.

Ünlü oyuncu, evinde yatak üzerinde, vücudunun büyük bir kısmını ince bir örtü ile kapattığı fotoğrafını yayınladı. Bu fotoğrafa çok sayıda yorum geldi.

Esra Dermancıoğlu yine yaptı yapacağını! Hem yürekleri hoplattı hem de kafaları karıştırdı!.. 7

Esra Dermancıoğlu, paylaşımının altına ise şu notu düştü: “Gözümü kapayıp açana kadar 53 yaşında olmuşum… Çok eski dostum @bigeyalin yeteneklim benim. Ya bir de …. Ben niye yaşlanmıyorum? Doğum günüm diil ”

Oyuncunun paylaşımına kısa sürede yüzlerce yorum yapıldı. Bazı hayranları ise oyuncunun yazısında belirtmesine rağmen, doğum günü zannedip Dermancıoğlu’nun doğum gününü kutladılar.

Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisindeki ‘Mukaddes’ karakteri ile hafızalarda yer edinen oyuncu Esra Dermancıoğlu, ATV’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezonunda canlandırdığı ‘Behice karakteriyle de akıllarda yer etti.

Başarılı oyuncu, kötü kadın rolleri ile sürdürdüğü ekran yolculuğunda yeni sezonda ise hayranlarının karşısına çok farklı bir karakterle çıktı. Oyununun Star TV dizisi Kaderimin Oyunu’nda canlandırdığı ‘Zahide’ karakteri son rollerinin aksine deli dolu biraz da saf ve eğlenceli bir karakter.