Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi tarihinin en iyi dönemini yaşıyor!

Yasak Elma dizisi tarihinin en iyi dönemini yaşıyor!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisi oyuncuları geçtiğimiz günlerde teknik ekibin de katıldığı bir eğlencede buluştu. Dizinin beşinci sezonu ve 100. bölümü geçmesine rağmen bir buluşma yaşamadıklarını anlatan Şevval Sam, birincilikleri de kutladıkları bir eğlenceyi hak ettiklerini dile getirdi.

Yasak Elma dizisi beşinci sezona biraz düşük reytinglerle başladı ama hikayedeki değişimler sayesinde kısa sürede izleyiciler yeniden ilgi gösterdi. Beşinci sezonda son 3 hafta birincilikler elde eden Yasak Elma tarihinin en iyi dönemini yaşıyor.

Yasak Elma’daki bu büyük başarıdan gurur duyan Şevval Sam, beş sezondur ailesinden daha çok setteki ekip arkadaşları ile birlikte zaman geçirdiğini söyledi.

Eğlenceyi hak ettiklerini belirten Şevval Sam, dizinin reytingler noktasında tarihinin en iyi döneminde olduğunu da hatırlattı.

Şevval Sam, diziyle ilgili olarak şu şekilde konuştu: “5 sezondur biz evden daha fazla Yasak Elma setindeyiz. Ailemizden daha fazla ekip ile beraberiz. Çok şeyler paylaştık. Reytingler bazen düşük oldu, bazen yüksek oldu. Bence en yüksek olduğu dönemi yaşıyoruz. Çok birincilik yaşıyoruz. Biz o eğlenceyi hak ettik. Çok güzel oldu, bir arada başarıyı taçlandırdık. Ben de konser yaptım, ekipçe.”