Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de Sana Söz dizisi ilk bölümüyle reytinglerde kötü başladı!

Star TV’de Sana Söz dizisi ilk bölümüyle reytinglerde kötü başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin diziler konusundaki şanssızlıklarına bir yenisi daha eklendi. Sana Söz dizisi ilk bölümü ile salı akşamı başladı ama reytingler beklentilerin çok altında geldi. Dizinin ilk bölümü itibari ile ekrana kötü bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz.

Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya’nın başrollerinde yer aldığı polisiye dizi Sana Söz, heyecanlı sahneleri ile dikkatleri çekti. Ömer ile Elif karakterlerinin bir cinayet olayını çözme rekabetini ekrana taşıyan dizinin çok daha iyi sonuçlar alması bekleniyordu.

İlk önce Cuma akşamları yayınlanacağı duyurulan dizi daha sonra çarşamba günlerine alındı. Son olarak ise Salı günü başlayacağı duyurulan dizideki bu kararsızlığın da izleyicileri etkilemiş olduğu düşünülüyor.

Sana Söz dizisinin ne zaman başlayacağı konusunda kafa karışıklığı yaşayan birçok izleyici de var. Bu nedenle ikinci bölümün sonuçlarına bakıp o şekilde değerlendirme yapmak daha sağlıklı olacaktır.

Ancak ilk bölüm itibari ile reytingler iyi gelmedi. Ortalamanın çok altında gerçekleşen reytingler bir anlamda hayal kırıklığı olarak nitelendirilebilir.

Sana Söz dizisi tüm kişiler kategorisinde 10. sırada yer aldı. AB’de günü 16. olarak bitiren dizi, ABC1’de ise 11. sırayı elde etti.

Dizinin gelecek hafta yayınlanacak olan ikinci bölüm sonuçları geleceği hakkında değerlendirme yapmak için daha fazla veri sağlayacaktır. İzleyicilerin yayın günü konusundaki kafa karışıklığı ilk bölümün bu şekilde düşük gelmesine neden olmuş olma ihtimali de düşünülmeli.