Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde hedef büyüdü, yapımcı büyük karar verdi!

Yasak Elma dizisinde hedef büyüdü, yapımcı büyük karar verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Yasak Elma, beşinci sezonda da başarılı bir süreç geçiriyor. Kendisi ile dalga geçen dizi olarak nitelendirilen Yasak Elma, aslında abartılı sahneleri ile olmaması gereken ne varsa onları gözler önüne getiriyor.

Gerçek hayatta çok daha absürt olayların yaşandığı ortada ama Yasak Elma’nın senaryosunun da dramdan absürt komediye doğru bir değişim yaşadığı gerçeği de ortada duruyor. Özellikle Eda Ece’nin doğaçlama performansıyla komedi unsurlarını güçlü şekilde sunduğu bölümler dizi hayranlarının aklından çıkmıyor.

Yasak Elma için beklentiler bu sezon sonunda final yapması şeklindeydi. Hatta Şevval Sam’ın geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada “Sette yaşlanmak istemiyorum” şeklindeki ifadesi de öne çıkmıştı. Sezon sonunda Yasak Elma’nın bitebileceği sinyalini veren Şevval Sam’ın aksine Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy farklı bir plan kuruyor.

Yasak Elma dizisinde hedef büyüdü, yapımcı büyük karar verdi! 5

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre yapımcı dizinin altıncı sezonunu da çekmek istiyor. 200 bölüme kadar devam etmesi yönünde kararlılık sergileyecek olan Fatih Aksoy’un böylece kendi bölüm yapma rekorunu da kırmayı hedeflediği ifade ediliyor.

Yasak Elma dizisinin öne çıkmasını sağlayan asıl konu hikayede gizli… İzleyici ilgisinin yoğun olmasının ve beş sezondur da bunun devam ediyor olması, senaristlerin çok başarılı dönüşler yapabilmesi ve izleyicileri de ikna edebilmesine bağlı… Yasak Elma bunu başardı ve altıncı sezonda da ekranda yine etkili bir yapım olarak yer alabilir.

Şevval Sam, dördüncü sezon sonunda seyircilerin yüksek ilgisi nedeniyle beşinci sezonu çekmeye karar verdiklerini söylemişti. Benzer bir açıklamayı bu sezon sonunda da oyuncudan duyarsanız şaşırmayın.