Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü oyuncunun Camdaki Kız dizisine katılacağı iddia edilmişti, ilk kez yanıt verdi!

Ünlü oyuncunun Camdaki Kız dizisine katılacağı iddia edilmişti, ilk kez yanıt verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi, reytingleriyle de kanalın yüzünü güldürmekte. Her hafta merakla izlenen dizinin hikayesi kadar oyunculuklar da konuşuluyor. Başrollerde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun yer aldığı dizi beğeniyle izlenmekte.

Genç ve başarılı isimlerin yanı sıra Şerif Erol, Nur Sürer, Tamer Levent, Devrim Yakut’un da rol aldığı dizide Selma Ergeç, Tuğrul Tülek, Enis Arıkan da yer almakta.

Diziye geçtiğimiz haftalarda katılan Yüsra Geyik ise sürpriz karakteri ile izleyenleri de şaşırtıyor. Uzun yıllar Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakterini oynayan Yüsra Geyik, bu kez Melisa olarak Camdaki Kız dizisinde rol almakta.

Yüşra Geyik’in ardından OGM Pictures imzalı Camdaki Kız dizisine sürpriz bir başka ismin daha gelmesi konuşuluyor! Camdaki Kız’ın hikayesi gittikçe daha da heyecanlı hale gelirken, yeni katılan oyuncular da diziye bambaşka karakteriyle hikayeyi derinleştiren unsurlar olarak merak yükseltiyorlar.

Şimdilerde bir başka ismin daha Camdaki Kız dizisine geleceği ile ilgili haber, diziyi izleyenleri heyecanlandırmıştı. Bu ismin, yakın zamanda Ada Masalı dizisinde Alp Navruz ile başrolde oynayan Ayça Ayşin Turan olduğu gündemdeydi.

Turan’ın Camdaki Kız dizisine Türkan ismiyle katılacağı şeklinde bazı söylentiler vardı. Bu iddialar Ayça Ayşin Turan’a soruldu. Oyuncu, kendisinin de konuyu medyadan duyduğunu dile getirerek, bu söylentilerin doğru olmadığını sözlerine ekledi.

Camdaki Kız’a katılmasıyla ilgili bir teklif almadığını belirten Ayça Ayşin Turan, ekranlara yakın zamanda dönmeyi istediğini ve farklı bir karakter arayışında olduğunu da ifade etti.