Ana sayfa Sosyal Medya ‘Yasak Elma’ dizisinin oyuncuları sete çıkmaya hazırlanıyor! Heyecanını sosyal medyadan paylaşan Eda Ece, fanlarından ne istedi?

‘Yasak Elma’ dizisinin oyuncuları sete çıkmaya hazırlanıyor! Heyecanını sosyal medyadan paylaşan Eda Ece, fanlarından ne istedi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV ekranında izleyicilerle beşinci sezonda da buluşacak olan ‘Yasak Elma’ dizisi için hazırlıklar son hızıyla devam ediyor. 1 Eylül’de ekibin bir araya gelerek çekimlere başlayacağı bilgisini vermiştik.

Dizide ‘Yıldız’ karakterini canlandıran ‘Eda Ece’ de çekimler başlayacağı için çok heyecanlı olsa gerek. Güzel oyuncu heyecanını, instagram hesabına koyduğu aşağıdaki video ile takipçileri ile paylaştı. Diziden, kendi sahnelerinin yer aldığı bölümlerden oluşan bir video paylaşan Eda Ece, fanlarından bir de istekte bulundu. ‘5. Sezon geliyor, çok heyecanlıyım’ diyen oyuncu, ‘fanlardan güzel yeni videolar bekliyorum, elimde bir tek bu var’ açıklamasını yaptı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Eda Ece (@eda.ece)’in paylaştığı bir gönderi

Yasak Elma’da geçtiğimiz sezon, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Barış Kılıç ve Şafak Pekdemir’ in kadrodan ayrılmasından sonra, aralarında Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in de bulunduğu yeni isimler bir bir hikayeye dahil edildi.

'Yasak Elma’ dizisinin oyuncuları sete çıkmaya hazırlanıyor! Heyecanını sosyal medyadan paylaşan Eda Ece, fanlarından ne istedi? 7

Çok iddialı bir şekilde ekrana dönüş yapmaya hazırlanan ‘Yasak Elma’ dizisinin seyircisi de yeni isimlerle şekillenecek hikayeyi merakla bekliyor. Ayrıca başka iddialı isimlerin de diziye transfer olması beklentisi yüksek.