Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Aygen, televizyon dizilerine yine güçlü bir rolle dönüş yapıyor!

Murat Aygen, televizyon dizilerine yine güçlü bir rolle dönüş yapıyor!

tarafından ker_def

Başarılı oyuncu Murat Aygen’in de başrollerinde yer aldığı yeni dizi Korkma Ben Yanındayım isimli yeni projenin yayın kanalı Now olacak. Fox TV’nin ismini Now olarak değiştirmesi ile birlikte yepyeni hikayeler de ekrana gelmeye devam ediyor.

Şevket Çoruh ile Günay Karacaoğlu ikilisinin bir araya geldiği dizinin tanıtımları yayınlanmaya başladı. Dizinin hikayesi fakir ve zengin ayırımını ortaya koyacak ve başarılı genç isimler de bu proje ile yeniden kendilerini gösterme fırsatı bulacak. Eren Ören, Nilsu Berfin Aktaş ve Doğaç Yıldız gibi genç isimler yeniden yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.

Ayrıca dizide tecrübeli oyuncular da yer alıyor. Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu ile birlikte Murat Aygen, Didem Balçın, Serhat Özcan ve Erdem Kaynarca gibi isimleri de kadroda görmekteyiz.

1971 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen ve oyunculuk mesleğinde artık ustalık döneminin içinde bulunan Murat Aygen’in de Korkma Ben Yanındayım isimli dizi ile birlikte yeniden ekranlara döneceğini göreceğiz.

Medcezir isimli dizide canlandırdığı Faruk karakteri ile çok iyi bir çıkış elde eden Murat Aygen, Maral, Bodrum Masalı, İstanbullu Gelin, Şahin Tepesi, Öğrenci Evi, Mucize Doktor ve son olarak da Yasak Elma dizilerinde rol almıştı.

Birbirinden başarılı projelerde çok farklı rolleri canlandıran ve oyunculuk yetenekleri konusunda da bir hayli etkileyici performanslar ortaya koyan Murat Aygen, en son Yasak Elma dizisindeki Doğan karakteri ile gayet başarılı bir işe imzasını attı.

Murat Aygen, televizyon dizilerine yine güçlü bir rolle dönüş yapıyor! 7

6 sezon süren bu önemli dizi projesine sonradan katılmasına rağmen iz bırakan isimlerden olan Murat Aygen, toplam 67 bölümde rol aldı ve geniş bir hayran kitlesinin de takdirini kazandı.

1,5 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapan Murat Aygen’in Korkma Ben Yayındayım isimli yeni dizi projesinde Turgut karakteri ile yer alacağını belirtelim.

Ulusözler Koleji’nin sahibi ve müdürü olan Turgut karakteri, baskı ve korku ile çevresindeki insanları sindiren birisi olarak izleyicinin karşısına çıkacak.

Murat Aygen’in bu baskın erkek karakterinde yine güçlü bir oyunculuk sergilemesi bekleniyor.