Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’daki o sahne herkese Sadakatsiz’i hatırlattı!

Yasak Elma’daki o sahne herkese Sadakatsiz’i hatırlattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beşinci sezonuyla ekrana bomba gibi dönen Yasak Elma, bu sezon yayınlanan ilk bölümünden bu yana reyting grafiğini yükseltiyor. Her bölümünde izleyicilere yürek çarpıntısı yaşatan Yasak Elma dün gece de unutulmaz bir sahneye imza attı.

Son haftalarda yayınlanan bölümleriyle reytinglerde zirveyi hiç bir rakibine bırakmayan Yasak Elma dün akşam 117. bölümüyle ekrana geldi. Daha tanıtımıyla izleyicileri bomba etkisi yaratacak sahnelerin beklediğinin sinyali verilen bölüm tam da umulan etkiyi yarattı.

Dizide şöyle olmuştu. Çağatay’ın kendisini Kumru ile aldattığını fark eden Yıldız hemen bir intikam planına girişmişti. Kumru ve Çağatay’ı bir arada fotoğraflamayı başaramayan Yıldız, Emir’den de yardım alarak Kumru ve Çağatay’ın buluştuğu eve kamera sistemi yerleştirmişti. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölüm Çağatay evde Kumru’yu beklerken bitmişti ve eve kimin geldiği, buluşmasının gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu olmuştu.

Ancak Yıldız tüm gerçekleri görünce intikamını da çok acı bir şekilde aldı. Bir davette sahneye çıkarak ve Çağatay ile Kumru’yu da sahneye çağırarak tüm davetlilerin ve kameraların önünde ihaneti açıkça yüzlerine vurdu.

Yıldız bu açıklamayı yaptıktan sonra sahneden büyük bir zafer edasıyla indi. İşte tam o sahne izleyicilere Sadakatsiz dizisini hatırlattı.

Yasak Elma'daki o sahne herkese Sadakatsiz'i hatırlattı! 7

Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin ilk bölümlerinde, Volkan’ın kendisini neredeyse kızı yaşındaki Derin’le aldattığını, üstelik bir bebek beklediklerini öğrenince büyük bir intikam planı yapmıştı. Volkan’la birlikte Derin’in ailesine yemeğe giden Asya, tüm gerçekleri burada ortaya çıkarmıştı. Masadaki herkesi darma duman ettikten sonra masadan zafer edasıyla ayrılmıştı.

Bu ayrıntı Yasak Elma hayranlarının gözünden kaçmadı ve iki dizinin aynı sahnesinden fotoğraf karelerini bir araya getirerek sosyal medyada paylaştı. Asya ve Yıldız’ın zaferi izleyicileri de mutluluktan havaya uçurdu.