Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın pazartesi akşamı hakimiyeti sona erdi!

Yasak Elma’nın pazartesi akşamı hakimiyeti sona erdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV izleyicileri uzun süredir bugünü bekliyordu. Yani Yasak Elma’nın haftalardır süren reyting birinciliğinin, Alparslan Büyük Selçuklu dizisi geldikten sonra ne olacağını… Nihayet o gün geldi. Alparslan Büyük Selçuklu daha ilk bölümüyle tüm kategorilerde birinciliği elde ederek Yasak Elma’nın tahtını ele geçirdi.

Fox TV’nin entrika dolu dizisi Yasak Elma, haftalardır pazartesi akşamı reytinglerin birincisi oluyor ve bu zaferi elinden bırakmıyordu. Ancak o sırada meydan Yasak Elma’nındı. Aynı akşam yayınlanacak iki iddialı dizi Yasak Elma’yı yerinden edebilirdi.

Geçen hafta Show TV’nin çok uzun süredir beklenen dizisi Üç Kuruş ekrana gelmeye başladı. Yasak Elma’dan çok farklı bir hikayeye sahip olan Üç Kuruş izleyicileri Romanların dünyasına götüren bir aksiyon dizisiydi.

Yasak Elma'nın pazartesi akşamı hakimiyeti sona erdi! 7

Salı sabahı herkes nefesini tuttu ve reyting sonuçlarını bekledi. Üç Kuruş, reytinglerde gayet iyi başarılı sonuç alsa da Yasak Elma’yı yerinden edemedi. Fox TV’nin çılgın dizisi yine reytinglerde birinciliği elinde tutmuştu.

Nihayet dün akşam yine çok uzun süredir beklenen TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’nun ilk bölümü izleyiciyle buluştu. Çok uzun süredir herhangi bir yapımda yer almayan Fahriye Evcen ve Barış Arduç’u başrollerde bir araya getiren Alparslan dizisi pazartesi gecesine bir bomba gibi düştü.

Reytinglerde ortalamanın üzerinde puan alan Alparslan Büyük Selçuklu tüm kategorilerde birinci olarak Yasak Elma’nın haftalar süren hakimiyetine son verdi. Savaş meydanına girer girmez tüm rakiplerini alt etti.

Bakalım bundan sonra da Alparslan Büyük Selçuklu birinciliğini koruyabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.