Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in çok beğenilen Türk dizisi Kulüp’ün ikinci sezonunda neler olacak?

Netflix’in çok beğenilen Türk dizisi Kulüp’ün ikinci sezonunda neler olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’in yeni Türk dizisi Kulüp, 5 Kasım Cuma akşamı yayınlandı. Çekimleri uzun süre önce tamamlanan dizi büyük bir heyecanla bekleniyordu. Gösterime girer girmez Türkiye’de bir numara olan dizinin ikinci sezonunun da yakında yayında olacağı duyuruldu.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Fırat Tanış, Metin Akdülger ve Barış Arduç gibi dikkat çekici isimlerin yer aldığı Kulüp dizisi cuma günü Netflix’te yayına girdi. Yayına girer girmez de Türkiye’de bir numara oldu.

1950’li yıllarda Beyoğlu’nun en büyük gece kulübünde çalışanların ekseninde Sefaradların hayatına ve genç yaşta hapse girerek kızını terk etmek zorunda kalan Matilda’nın hikayesine odaklanan Kulüp, kostüm ve dekoruyla izleyicileri bambaşka bir dünyaya götürüyor.

Netflix'in çok beğenilen Türk dizisi Kulüp'ün ikinci sezonunda neler olacak? 7

Kulüp izleyicisine güzel haberi dün buradan verdik. Kulüp’ün beş bölümden oluşacak ikinci sezonu önümüzdeki yıl Netflix’te olacak. Buna göre ikinci sezonun çekimleri, birinci sezonla birlikte aynı zamanda yapıldı. İkinci sezon halen prodüksiyon aşamasında.

Peki Kulüp’ün ikinci sezonunda neler izleyeceğiz. İşte birkaç küçük ipucu: Kulüp’ün ilk sezonunda daha çok Matilda’nın geçmişine, yıllar sonra karşısına çıktığı kızı Raşel’le ilişkisine ve gece kulübündeki çalışma arkadaşlarıyla olan sıcak iletişimine odaklanılmıştı. Çelebi, ilk sezonun hikayesinde çok önemli yer tutuyordu.

Kulüp’ün ikinci sezonu, birinci sezonun tam bittiği yerde başlayacak. Mordo ve Raşel’in İsrail’deki ilişkisine de odaklanılırken, Kulüp’ten ayrılan Çelebi’nin hikayesi henüz sona ermeyecek.