Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın setinde doğum günü sürprizi!

Yasak Elma’nın setinde doğum günü sürprizi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Fox TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma 5. sezonuyla yeni yayın döneminde de ekranın en iddialı yapımları arasında yer alıyor.

Berk Oktay, Eda Ece ve Şevval Sam ile birlikte kadrosuna Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz ve Ece Dizdar gibi iddialı isimleri de katarak sezona hızlı bir giriş yapan Yasak Elma’yı  yeni sezonda Ece Erdek Koçoğlu yönetiyor.

Med Yapım imzalı, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma’nın tüm oyuncuları ve set ekibi yönetmen Ece Erdek Koçoğlu’nun doğum gününü kutladı.

Dizide ‘Ender’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Şevval Sam kutlama anlarını instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Yasak Elma'nın setinde doğum günü sürprizi! 9

Tüm ekip yönetmenlerine pasta üfleterek sette kutlama yaptı. Yasak Elma’nın başarısının ardında ekibin uyumlu çalışmasının da katkısı yadsınamaz. Instagram paylaşımlarında da  ekibin ahenk içinde çalıştığı göze çarpıyor.

Yasak Elma'nın setinde doğum günü sürprizi! 10

Dizinin başladığı günden itibaren Yasak Elma’da beraber rol alan Eda Ece ve Şevval Sam’ın aynı zamanda yakın dost olduğu biliniyor. Bunun yanında ikili diziye yeni katılan Ece Dizdar ile de iyi anlaşıyor. Ekibin uyumu zaman zaman instagramda setten yaptıkları paylaşımlara da yansıyor.

Yasak Elma'nın setinde doğum günü sürprizi! 11