Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Can Yaman’ın hayatı kitap oldu, Amazon’da satışa çıktı!

Can Yaman’ın hayatı kitap oldu, Amazon’da satışa çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman’ın ünü Avrupa’yı kasıp kavuruyor. Bir süre önce İtalya’ya yerleşen ve oyunculuğa orada devam eden Can Yaman’ın hayatı kitap oldu, bugün satışa çıktı. İtalyanca basılan kitap yakışıklı oyuncunun hayranları arasında büyük bir heyecana yol açtı.

Oyunculuk yaşamını İtalya’da sürdüren Can Yaman, ülkeyi fethetmeye devam ediyor. İtalya’ya bir sene önce yerleşen oyuncu sürekli farklı projelerde yer alıyor. En son İtalya’daki yoksullar yararına bir reklam filminde makarna tarifi veren oyuncunun şimdi de biyografisi kitap olarak basıldı.

“Can Yaman Sembra Strano Anche A Me” (Bana da Garip Geliyor) isimli kitap bugün Amazon’da satışa çıktı. Kitabın yazarı olarak Can Yaman’ın adı geçiyor. Amazon’da satışa sunulan kitabın duyurusu da Can Yaman’ın hayranları tarafından yapıldı.

Can Yaman’ın hayatı kitap oldu, Amazon’da satışa çıktı! 2

18,90 Euro’dan satılan kitabın yayınlanması hayranları arasında çok büyük bir heyecan yarattı. Kısa süre önce bir parfüm markası çıkaran ve yok satan oyuncunun kitabının da en çok satanlar arasında yer alması kuvvetle muhtemel.

Can Yaman’ın hayatı kitap oldu, Amazon’da satışa çıktı! 3

Kitabın tanıtımında şunlar yazıyor: Kadınlar onu sever, erkekler onun yerinde olmak ister. Dünya çapında milyonlarca hayranı olan Can Yaman, anın aktörü. Ama o gerçekten kim? Manyetik gözlerinin ve kusursuz yeteneğinin ardında neler gizli?

Can ilk kez samimi ve özel bir otobiyografiyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Anılar zincirini geri sararak, popülerlikten önce olan her şeyi anlatmak için çocukluğun uzak günlerine ve gençliğin çalkantılı günlerine geri dönüyor.

Aile ile bağ ve ekonomik zorluklar, eğitim yılları ve kadınlarla olan ilişki: Aynı anda hem sıra dışı hem de karmaşık bir hayatın ışık perdesini ortaya çıkarmaktan korkmayan bir hikaye. Bir yıldızın başarılarını değil, bir adamın hikayesini anlatan yayınlanmamış, gerçek ve şaşırtıcı bir portre.”