Ana sayfa Dizi Haberleri Yasemin Allen’in yeni dizisi bir romantik komedi oldu!

Yasemin Allen’in yeni dizisi bir romantik komedi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yasemin Allen, geçtiğimiz hafta yapılan röportajda kendisine gelen projeleri okuduğunu ve anlaştığı bir yapım olmadığını söylemişti.

Oyuncunun projelerden birisini beğendiği ve yakında sete çıkacağı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Yasemin Allen, dijital dizi Erkek Severse’nin başrollerinden birisi oldu.

Alperen Duymaz ile Büşra Develi ikilisini buluşturan yeni dizi, bein Connect platformu için çekiliyor. Gold Film tarafından titizlikle yapılan hazırlıklar da sürüyor.

Aslı Zengin’in hikayesini yazdığı dizinin yönetmenliğini Ömür Atay üstlendi. Erkek Severse dizisi bir komedi yapımı olarak öne çıkacak. Aslı Zengin zaten romantik komediler konusunda artık ismi bilinen bir senarist ve ortaya nasıl bir iş çıkacağı da merak konusu oldu.

Aslı Zengin, geçtiğimiz hafta katıldığı bir youtube programında 45 dakikalık dizi yazmanın 120 dakikalık işlerden sonra daha zorlayıcı olduğunu ifade etmişti.

En son Aşıklar Bayramı isimli filmde rol alan Yasemin Allen, Kars’ta çekimlerde bulunmuştu. Oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ ile partner oldu ve kısa süren çekimlerin ardından ise oyuncu yeniden İstanbul’a dönüş yaptı.

Yasemin Allen’in de katılması ile birlikte Erkek Severse dizisinin kadrosu bir hayli iddialı hale geldi.